Ensuite kasten op maat

Een grote ruimte maak je gezelliger door gedeeltes af te sluiten. Daar zijn de ensuite kasten van Aanhuis.be geschikt voor. Naast de afscheiding geeft het natuurlijk ook veel opbergruimte. Dat kan je helemaal zelf bepalen. Naast open ruimtes voor je spullen, is een ensuite kast ook te maken met deuren.

Ensuite kasten in jouw interieur

Ensuite kasten passen perfect in een smalle woonkamer en laat het jaren '30 gevoel weer helemaal terugkomen. Ideaal voor het showen van je mooie spullen én natuurlijk om de smalle kamer te onderbreken. De ensuite kasten van Aanhuis.be zijn op maat gemaakt en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Laat ze door ons leveren en monteren en je hebt voor jaren plezier van je ensuite kasten!

En het wordt nog mooier, ontdek ons kasteneven en profiteer van mooie kortingen!

kastenevent

Jouw ensuite kast op maat

Geen enkel huis is hetzelfde. Waar het huis van de buren misschien helemaal recht is, zit er bij jou net een hoekje in. Hierdoor is de kans dat een standaard kast past zeer klein. Ga daarom voor een kast op maat! We komen deze bij je thuis inmeten en zo heb je altijd een kast die perfect in jouw huis én interieur past. Daarnaast heb je bij Aanhuis.be ook de keuze uit allerlei kleuren, vormen, materialen en afmetingen, zodat je zeker weet dat jij de ensuite kast van je dromen krijgt.

De inrichting van jouw ensuite kast

Bij ensuite kasten op maat gaat het niet alleen om het uitzicht, maar ook de inhoud. Dat is het fijne aan een kast op maat; die kun je helemaal naar eigen wens inrichten. Ga je voor planken, zodat je zo veel mogelijk kunt stapelen, of heb je liever lades, waarin je kleine spullen kunt opbergen? Daarnaast heb je de keuze uit open en dichte kasten. In open kasten kun je prachtig foto's en souvenirs tentoonstellen, maar een dichte kast biedt een uitkomst als je op zoek bent naar meer opbergruimte. We adviseren je graag over de beste keuze!

Ga voor kleur met je ensuite kast op maat!

i

Een ensuite kast op maat zorgt voor een prachtige afscheiding én veel opbergruimte.

i

Met een ensuite kast maak je een statement in je interieur!

i

Ga jij voor open, dicht of een combinatie? Je kunt het zo gek nog niet bedenken!

i
Kom langs in de winkel om onze ensuite kasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De kasten die het meest toe worden gepast in de woonkamer zijn de wandkasten en tv-meubelkasten. De wandkasten worden ook vaak ingezet als tv-meubelkast. Met deze wand- of tv-meubelkast kan je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken, passend bij jouw woonstijl. Of dat je de kast kant- en klaar koopt, zodat jij je interieur op de kast inricht/aanpast. De opties voor een wandkast zijn eindeloos, van kleur, vorm, variant tot design, één ding is zeker, je plaats hem voor je wand. Een wandkast heb je al vanaf ongeveer € 700,- bij jou thuis afgeleverd exclusief montagekosten. Let er wel op dat deze kosten afhankelijk zijn van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp.

Wil jij een kast op maat laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Wij zijn een specialist in het maken van kasten op maat. Een standaard kast kost (afhankelijk van de breedte, hoogte, kleur en het materiaal) tussen de € 200 en € 1.500,- exclusief montagekosten. De kosten voor een kast op maat gemaakt liggen hoger, dit omdat er een stukje vakwerk bij komt kijken. De kosten beginnen hier vanaf € 800,- exclusief montagekosten. Ook dit is weer afhankelijk van het formaat, materiaal en kleur.

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

Een inloopkast wordt zo efficiënt mogelijk op de ruimte ingericht. Omdat dit natuurlijk veel maatwerk vraagt en er vaak montagekosten bij komen, moet je ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 1.500 en € 15.000,-. De reden dat wij de kosten zo breed trekken is, omdat er naast de ruimte ook heel veel opties mogelijk zijn. Denk aan het materiaal en extra's zoals lades, vakjes, bakjes, hangplekken en noem maar op. Bij een grotere inloopkast kan je zelfs nog nadenken over de vloer, verlichting, verschillende kleurtinten binnen de kast en extra vakken.

Een wasmachinekast is een verademing voor ieder huishouden en daar zijn natuurlijk ook handige kasten op maat voor ontworpen. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen. Wil jij de kosten voor jouw wasmachinekast weten? Kom dan naar de winkel!

Bekijk alle veelgestelde vragen