Trappen

Van de trap maak je ontzettend veel gebruik. Het is dan ook niet zo gek dat we de trap graag wat extra aandacht geven. En dat kan op veel verschillende manieren. Waar jij voor kiest is afhankelijk van een paar factoren. Uiteraard gaat het om jouw smaak, maar denk ook aan veiligheid. Wil je een geheel nieuwe trapbekleding of moeten we je trap renoveren? Ontdek wat jij nodig hebt voor je trap in onze winkel.

Voor welke trap kies jij?

Kijk ten eerste naar de samenstelling van je huishouden. Heb je kleine kinderen, dan wil je graag dat de treden veilig en stevig zijn. Woon je in een slecht geïsoleerd huis en wil jij je buren niet tot last zijn, dan kies je waarschijnlijk voor trapbekleding dat niet alleen mooi is, maar ook het geluid dempt. Ook de plek van de trap in jouw huis zal je keuze beïnvloeden. Want staat de trap midden in je woonkamer, dan wil je er misschien wel een enorme eyecatcher van maken. Alles kan!

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag gerust een offerte aan.

Meer weten? Dat kan!
Maak een afspraak

Trapbekleding of traprenovatie?

Hoe is de staat van jouw trap? Om lang te kunnen genieten van het resultaat, is het verstandig te zorgen dat de trap goed voorbewerkt is, ongeacht welke trapbekleding je kiest. Vervolgens bekleed je de trap zoals jij het wilt. Of je laat dit doen met tapijt, Marmoleum® of PVC; er bestaan onwaarschijnlijk veel mogelijkheden! Of je schildert de trap gewoon in jouw favoriete kleur, dat gaat ook! Daarnaast kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld verlichting aan te brengen. Heel sfeervol én handig in het donker.


Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Trappen aanpakken met Aanhuis.be

Een trap bekleden is echt vakmanschap. Onze vakmensen hebben de ervaring en kennis in huis om iedere trap nauwkeurig te bekleden. Op die manier geniet jij van jarenlang plezier van je trap. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder!