Schuifdeurkasten op maat

Voor ieder interieur hebben wij een schuifdeurkast op maat. Van modern tot klassiek; je vindt het binnen ons ruime assortiment. Wij leveren maatwerk schuifdeuren met bijpassend kastinterieur in diverse prijsklassen. Uiteraard wordt alles bij jou thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd. Voor elke wand en voor iedere hoek creëren wij de juiste kast.

Jouw schuifdeurkast altijd op maat

Wij leveren schuifdeuren op maat met bijpassend kastinterieur in diverse prijsklassen. Uiteraard wordt alles bij jou thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd. Voor elke wand en voor iedere hoek creëren wij de juiste kast.

Iedere kast maken we op maat, geheel naar jouw eigen wens. Niet alleen de hoogte en de breedte, ook de keuze in deuren en het interieur van de kast kan je zelf kiezen. Al onze schuifdeurkasten zijn van Allure, een Nederlandse fabrikant. Zo ben je verzekerd van goede en controleerbare kwaliteit. Kom naar de winkel voor onze 1001 mogelijkheden in maatwerk en bekijk direct jouw droomkast in een 3D-presentatie. Of maak een afspraak voor interieuradvies en maak zo van jouw huis echt een thuis.

En het wordt nog mooier, ontdek ons kasteneven en profiteer van mooie kortingen!

kastenevent

Kleding & spullen in een schuifdeurkast

De meeste schuifdeurkasten kennen we als kledingkast. Een schuifdeurkast is ook ideaal voor op de slaapkamer als inloopkast. Slaapkamers zijn vaak niet al te groot. Om ruimte te besparen kan je dan het beste gaan voor schuifdeuren. Dan heb je geen last van openslaande deuren. Naast kleding heb je vast meer spullen die je uit het zicht wilt hebben en op wilt bergen. Een mooie schuifdeurkast is de oplossing als je je spullen, van spelletjes tot documenten, netjes wilt opbergen.

Het interieur van de kast kan je zelf bepalen. Voor kleding is een hanggedeelte handig, terwijl planken functioneler zijn als je de kast als opbergruimte gebruikt. Het mooiste is dat je dat zelf kan bepalen. Het is zelfs mogelijk om verlichting in te bouwen.

Thuis of zakelijk; een schuifdeurkast kan altijd!

Thuis kies je voor een schuifdeurkast op je slaap-, zolder of werkkamer. Met de vele opties qua exterieur én interieur is dat zeker mogelijk.
Op kantoor is een schuifdeurkast ook reuzehandig. Veel ruimte voor je administratie of als voorraadkast. Een schuifdeurkast is dan ook zonder interieur te verkrijgen. Alleen een opbouw met deuren ervoor, wat handig is voor in de hal of bijkeuken.

De mogelijkheden voor een schuifdeurkast zijn ruim. Met hoge deuren (tot 350 cm) en hele brede deuren (tot 160 cm). Alle RAL-kleuren, 60 houtkleuren, spiegeldeuren of 40 glasontwerpen. Kies je eigen kleur, de handgrepen of een mooi aluminium frame als omlijsting. Ieder hoekje benutten wij probleemloos. Naast de buitenkant heb je ook vele opties als het gaat om het interieur.

Meer weten over allerlei kasten?

Blogs over kasten

Met een schuifdeurkast heb je altijd genoeg ruimte!

i

Kies voor dezelfde kleur deuren als je muur en je schuifdeurkast gaat mooi op in je interieur!

i

Dit wil jij toch ook?

i

Schuifdeuren, lades, uittrekroedes; wat wil je nog meer!

i
Kom langs in de winkel om onze schuifdeurkasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De kasten die het meest toe worden gepast in de woonkamer zijn de wandkasten en tv-meubelkasten. De wandkasten worden ook vaak ingezet als tv-meubelkast. Met deze wand- of tv-meubelkast kan je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken, passend bij jouw woonstijl. Of dat je de kast kant- en klaar koopt, zodat jij je interieur op de kast inricht/aanpast. De opties voor een wandkast zijn eindeloos, van kleur, vorm, variant tot design, één ding is zeker, je plaats hem voor je wand. Een wandkast heb je al vanaf ongeveer € 700,- bij jou thuis afgeleverd exclusief montagekosten. Let er wel op dat deze kosten afhankelijk zijn van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp.

Wil jij een kast op maat laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Wij zijn een specialist in het maken van kasten op maat. Een standaard kast kost (afhankelijk van de breedte, hoogte, kleur en het materiaal) tussen de € 200 en € 1.500,- exclusief montagekosten. De kosten voor een kast op maat gemaakt liggen hoger, dit omdat er een stukje vakwerk bij komt kijken. De kosten beginnen hier vanaf € 800,- exclusief montagekosten. Ook dit is weer afhankelijk van het formaat, materiaal en kleur.

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

Een inloopkast wordt zo efficiënt mogelijk op de ruimte ingericht. Omdat dit natuurlijk veel maatwerk vraagt en er vaak montagekosten bij komen, moet je ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 1.500 en € 15.000,-. De reden dat wij de kosten zo breed trekken is, omdat er naast de ruimte ook heel veel opties mogelijk zijn. Denk aan het materiaal en extra's zoals lades, vakjes, bakjes, hangplekken en noem maar op. Bij een grotere inloopkast kan je zelfs nog nadenken over de vloer, verlichting, verschillende kleurtinten binnen de kast en extra vakken.

Een wasmachinekast is een verademing voor ieder huishouden en daar zijn natuurlijk ook handige kasten op maat voor ontworpen. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen. Wil jij de kosten voor jouw wasmachinekast weten? Kom dan naar de winkel!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klassieke en moderne schuifdeuren

Heb je een voorkeur voor een klassieke kast? Dat kan met de klassiek en modern gefreesde schuifdeuren. Hiermee kan je je interieur een meer landelijke en karakteristieke uitstraling geven. Ook deze deuren maken wij speciaal voor jou op maat, zelfs als je een combinatie wilt met kastinterieur op maat, een spiegel of glasdeur. En met de aanvullende accessoires maak je de klassieke of moderne schuifdeurkast compleet. Benieuwd naar de kosten? We kunnen het allemaal bespreken!