Vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je slaap- of badkamer of de gang? Woon je in een jaren '30 huis en ga je voor een klassieke visgraatvloer? Of heb je een appartement in het centrum en past de steenlook perfect bij jouw moderne woninginrichting? Tegenwoordig is er een passende vloer voor elke woonstijl. Naast de uitstraling van een vloer is het belangrijk dat je een vloer kiest die bij je past. Woon je alleen of moet de vloer een heel gezin aankunnen inclusief hond en daarnaast ook mooi en onderhoudsarm zijn? Wij hebben het in huis!

Welke vloer past perfect bij jou?

Bij Aanhuis.be willen we meer dan alleen inspireren. Wij adviseren je graag over woonstijlen. We tonen voorbeelden en stalen van vloeren die bij jou passen en kunnen ook de vloer voor je leggen.

Bij het kiezen van een vloer komen vast veel vragen naar boven. Geen probleem, wij beantwoorden ze graag voor je. We nemen je mee in onze verschillende soorten vloeren. En heb je toch nog vragen, kom dan langs in onze winkel.

Ben je benieuwd naar de kosten, vraag gerust een offerte aan!

Waar ga jij voor?

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer? Wil je een duurzame vloer die ook nog eens lang meegaat? Een vloer die eenvoudig te leggen is en ook betaalbaar blijkt? Vind je hygiëne belangrijk en wil je de vloer mee kunnen nemen naar een volgend huis? Of wil je iets bijzonders, unieks, watervast, krasbestendig en ook nog mét vloerverwarming?

Wat je ook kiest, van pvc tot tapijt; bij Aanhuis.be beschikken we over een ruim assortiment kleuren en ontwerpen. Laat je maar eens verrassen!

Geschreven door
Geschreven door

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

HPL betekent High Pressure Laminate. Vaak noemen we deze vloer ook wel een laminaatvloer voorzien van een UV beschermende en gekleurde toplaag. Een HPL vloer is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Het materiaal waarvan clickvinyl/pvc vloeren en laminaat vloeren gemaakt worden is verschillend. Daar zie je aan de bovenkant niets van. Beide vloersoorten zien eruit als bijvoorbeeld een echt eikenhouten vloer. Het verschil zit wel in de eigenschappen van de vloer, bij de productie van laminaat worden verschillende lagen, waaronder hout, op elkaar geperst. Hierdoor is laminaat dikker dan vinyl.

Omdat hout een van de bestanddelen van laminaat is kan je deze vloersoort beter niet kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer. Een clickvinyl/pvc-vloer is bestand tegen water en daarmee prima geschikt voor vochtige ruimtes.

Bij vinyl klikvloeren en laminaat vloeren die op een ondervloer gelegd worden hoor je wel wat woongeluiden.


Bekijk alle veelgestelde vragen