Tv-kasten op maat

De televisie is vaak niet het mooiste voorwerp in de woonkamer, maar vrijwel iedereen heeft er één. Tel daar alle randapparatuur bij op en je hebt een heleboel kabels. Dat kan natuurlijk anders. Wij maken tv-kasten en wandkasten op maat waarin je tv perfect is verwerkt. Daarnaast is er voldoende opbergruimte. Ideaal, toch?

GAAF! tv-kasten van Allure

Nu heeft Allure een nieuwe collectie: GAAF! Het is een collectie volledig gericht op de woonkamer. Het unieke aan de tv-kasten en wandkasten op maat is, dat de GAAF! collectie uit zwevende kasten op maat bestaat. Je combineert als het ware verschillende losse onderdelen, die exact op maat gemaakt zijn. Deze kasten worden aan de muur bevestigd. Geen poten, geen planken op de grond, je kastenwand of tv-kast zweeft boven de grond. Stijlvol, dat wil je toch ook?! Je woonkamer lijkt bovendien heerlijk ruim en speels met zo'n tv-kast van GAAF!

Elektrische haard

Een wandmeubel gecombineerd met een elektrische haard? Dat wil toch iedereen! Elektrische haarden zijn tegenwoordig realistischer en sfeervoller dan ooit. Al bekend met de voordelen?

  • Onderhoudsvriendelijk; de schoorsteen hoeft niet schoongemaakt te worden en de ruiten hebben geen roetaanslag.
  • Milieuvriendelijk; Een elektrische haard stoot in tegenstelling tot een houthaard of gashaard geen schadelijke stoffen uit.
  • Veilig; Heb jij kinderen die erg nieuwsgierig zijn? Dan is een elektrische haard de perfecte optie! Er is geen echt vuur aanwezig, waardoor het minder gevaarlijk is voor kleine, nieuwsgierige kinderhandjes.

Een unieke tv-kast

We dagen je uit; speel met kleuren en vormen! Want een kleur of afmeting naar wens is mogelijk met de tv-kasten op maat uit de Allure GAAF! collectie. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van tv-kasten op maat. Ga je voor een open kast of kies je misschien wel voor schuifdeuren?

Wandkast op maat in elke kleur = GAAF!

Je maakt je GAAF! wandkast en tv-kast helemaal uniek door je kleurkeuze. De opties lijken bijna oneindig, dat zeggen we ook wel eens. Zwarte binnenkant en gele deuren? Kan! Of wil je juist een lichte kleur aan de binnenkant van jouw tv-kast op maat? Voordeel is wel dat dan de inhoud van je kast goed zichtbaar is.

Kies vormen en unieke details voor je tv-kast!

Ook wat de vorm van je kastelementen betreft zijn er geweldige mogelijkheden! Wat denk je bijvoorbeeld van een rode ombouw? En laten we de individuele details niet vergeten: planken met leerlook voorzetlades? Ook mogelijk! We maken die voor je, exact zoals jij het wilt. Zo is jouw kast niet alleen bijzonder GAAF!, maar ook heel uniek. Het inmeten en monteren kan je aan onze vakmensen overlaten.

Tv-kasten op maat; van ontwerp tot montage

Een tv-kast of wandkast op maat is de eyecatcher van je woon- of slaapkamer. Omdat je de stijlvolle, zwevende elementen van de GAAF! kasten individueel combineert, wil je natuurlijk zeker weten dat jouw tv-kast er geweldig uit gaat zien. Wist je al dat er ook een mogelijkheid is om de wandkast te combineren met een elektrische haard; geweldig!

We tekenen vooraf de kast uit in ons 3D-tekenprogramma, zodat je een duidelijk beeld hebt van het uiteindelijke resultaat. We hebben een exacte weergave van de kast, al voordat de kast gemaakt wordt; dat vinden wij belangrijk. En het geeft extra voorpret. Natuurlijk monteren wij ook je wandmeubel precies op de plek die jij in gedachten hebt. Wil jij dat ook? Maak dan eenvoudig een afspraak of kom langs in onze winkel.

Zet een tv-kast ook eens in als handige scheidingswand!

i

Een tv-kast, altijd naar jouw smaak!

i

De tv-kasten zijn in elke mogelijke kleur en patroon te verkrijgen!

i

Met een tv-kast op maat heb je altijd genoeg opbergruimte!

i
Kom langs in de winkel om onze tv-kasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De kasten die het meest toe worden gepast in de woonkamer zijn de wandkasten en tv-meubelkasten. De wandkasten worden ook vaak ingezet als tv-meubelkast. Met deze wand- of tv-meubelkast kan je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken, passend bij jouw woonstijl. Of dat je de kast kant- en klaar koopt, zodat jij je interieur op de kast inricht/aanpast. De opties voor een wandkast zijn eindeloos, van kleur, vorm, variant tot design, één ding is zeker, je plaats hem voor je wand. Een wandkast heb je al vanaf ongeveer € 700,- bij jou thuis afgeleverd exclusief montagekosten. Let er wel op dat deze kosten afhankelijk zijn van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp.

Wil jij een kast op maat laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Wij zijn een specialist in het maken van kasten op maat. Een standaard kast kost (afhankelijk van de breedte, hoogte, kleur en het materiaal) tussen de € 200 en € 1.500,- exclusief montagekosten. De kosten voor een kast op maat gemaakt liggen hoger, dit omdat er een stukje vakwerk bij komt kijken. De kosten beginnen hier vanaf € 800,- exclusief montagekosten. Ook dit is weer afhankelijk van het formaat, materiaal en kleur.

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

Een inloopkast wordt zo efficiënt mogelijk op de ruimte ingericht. Omdat dit natuurlijk veel maatwerk vraagt en er vaak montagekosten bij komen, moet je ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 1.500 en € 15.000,-. De reden dat wij de kosten zo breed trekken is, omdat er naast de ruimte ook heel veel opties mogelijk zijn. Denk aan het materiaal en extra's zoals lades, vakjes, bakjes, hangplekken en noem maar op. Bij een grotere inloopkast kan je zelfs nog nadenken over de vloer, verlichting, verschillende kleurtinten binnen de kast en extra vakken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Jouw tv-kast makkelijk op maat gemaakt

Ook al komen de zwevende wandkasten heel luchtig over; de constructie is sterk, want de panelen zijn maar liefst 28 mm dik. Omdat wij jouw tv-kast samen ontwerpen bepaal je ook de uitstraling, van rustig tot prominent. Wil je een open wandkast waarin je pronkstukken zet? Kies je voor een boekenkast in combinatie met het tv-meubel? Of ga je voor rust en mag alles netjes achter deuren opgeborgen zijn in verschillende ladekasten? Het kan allemaal. Deze wandkasten en tv-kasten zijn echt maatwerk met klasse!