Over Aanhuis.be

Met Aanhuis.be richt je jouw hele woning van beneden tot boven volledig in. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies, maar we nemen ook werk uit handen. Wij werken met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Voor het allerbeste interieuradvies kun je een afspraak maken in onze showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel.

Wat bieden we jou?

Is het tijd voor een nieuw interieur? De vloer, het behang of de oude raamdecoratie zijn aan vervanging toe? Of heb je een huis of woning gekocht, en is het tijd voor een nieuwe start? Dan komen er heel veel vragen en keuzes op je af. Als woonexperts helpen wij je graag op weg naar je nieuwe interieur. Met advies en vakmanschap zorgt ons team ervoor dat het inrichten van je woning een hele toffe klus wordt!

Onze interieurstylist en stoffeerders staan voor je klaar

Laat je inspireren en adviseren in onze woonwinkel. Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. De knoop doorgehakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Denk aan het leggen van de vloer, plaatsen van een kast op maat, behangen of aanbrengen van raamdecoratie. Onze stoffeerders gaan professioneel te werk en zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van je nieuwe woninginrichting.

Benieuwd hoe wij jouw woonwensen combineren met onze producten? Of heb je geen idee hoe je je huis wilt inrichten? Boek dan een interieuradvies!

4.2 op basis van 37 reviews

Onze werkwijze

Ga je verbouwen of verhuizen? Begin bij Aanhuis.be met professioneel interieuradvies.

Lees meer

Vloeren, raamdecoratie en gordijnen, kasten op maat, stalen deuren, buitenzonwering en horren, vloerverwarming en zelfs behang. Heel handig en enorm tijdbesparend. Dat wil jij toch ook gewoon? Maak nu een afspraak om jouw interieur te upgraden.

Maak een afspraak

Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. Keuzes gemaakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Onze stoffeerders gaan professioneel te werk en zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van je nieuwe woninginrichting.

Van moodboard tot montage, dat is waar wij voor staan. Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 specialist bij jou in de buurt op het vlak van een volledige inrichting van je woning. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies en inspiratie, wij nemen ook het werk uit handen.

Zoek jouw dichtstbijzijnde Aanhuis.be winkel

Hoogwaardige merken

Onze toewijding aan service en werkwijze gaan hand in hand met het gebruik van gerenommeerde merken. Met deze merken bieden we niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook een stijlvolle touch voor jouw interieur. De volgende merken hebben wij zorgvuldig gekozen:

  • Copahome
  • Coretec
  • Luxaflex
  • Moduleo
  • Quick-Step
  • Grizzly
  • Allure

Dankzij deze geweldige merken is de kwaliteit van bijvoorbeeld jouw vloer, raamdecoratie, gordijnen of kast op maat gegarandeerd. Zo kun jij jarenlang genieten van je stijlvolle interieur.

Ben je nieuwsgierig naar de andere merken waarmee we werken en welke perfect aansluiten bij jouw wensen? Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren, zodat jouw interieur de uitstraling krijgt die het verdient!

Garantiesysteem

De organisatie Aanhuis.be staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar dealers. Wij werken samen met nationale vooraanstaande merken, met de daarbij behorende productgarantie. Bij eventuele problemen of klachten is de showroom in jouw gebied de aangewezen partij om te benaderen. Verloopt dit niet naar tevredenheid, dan kun je een e-mail sturen waarna wij deze beoordelen en bemiddelen om tot een gepaste oplossing te komen.

Alle dealers van Aanhuis.be werken met dezelfde betalingsvoorwaarden. Eventuele aanbetalingen worden conform de leveringsvoorwaarden van het CBW toegepast en gegarandeerd.

CBW-erkenning

Elke vestiging van Aanhuis.be is CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief