Modern strak

Modern betekent strakke lijnen en vormen. Een rustige basis met grijze of zwarte tinten. Kleur kan, maar kies dan voor één accentkleur en houd de rest rustig. Hoogglans materialen afgewisseld met strak afgewerkt hout. Bij dit interieur passen stoffen met een naturel en neutraal uiterlijk. Een effen PVC- of Marmoleum-vloer, raambekleding zoals jaloezieën of rustige duettes maken deze stijl helemaal af.

Wat is de Modern strakke woonstijl?

Als je door de stalen deur naar binnenstapt in een Modern strakke woning, dan weet je dat er niet al te veel accessoires aanwezig zullen zijn. Eerder een aantal kunstobjecten. De basis is zwart, wit of grijs met zo nu en dan één accentkleur. En accentkleur die rustig is, want zo laat je het moderne tintje subtiel toe in je interieur. Je maakt een zachtere vorm van de Industriële stijl.

Meer weten over deze stijl en meteen ook een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Maak dan gerust een afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de Modern strakke woonstijl?

Strakke lijnen creëer je aan de hand van onze stalen deuren. Zwart is prima, maar een stalen deur kan ook goed in één van de andere basistinten. Een effen vloer, zoals Marmoleum maakt je interieur modern. Een kast op maat is een must-have voor de ruimte. Goed afgewerkt hout met eventueel vakken voor je kunstobjecten. Voor je ramen als raamdecoratie hang je iets lichts, wat minder opvallends. Qua gordijnen is een kleurtegenhanger dan weer fantastisch. Denk daarbij aan okergeel of zachtgroen.

Wil jij de Modern strakke woonstijl in jouw woninginrichting toepassen? Kom dan naar onze winkel en laat je inspireren.

Inspiratie Modern strak