Lamellen

Lamellen zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer sfeervol. Lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, zijn zeer geschikt voor grote glaspartijen en schuifdeuren en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn ze bruikbaar voor schuine ramen. Onze lamellen zijn in vele kleuren en maten te verkrijgen, speciaal afgestemd op jouw interieur en precies op maat gemaakt.

Welke voordelen hebben verticale lamellen?

Je kent lamellen natuurlijk van openbare gebouwen en kantoorpanden. Dit komt omdat lamellen erg praktisch zijn. Ook zijn ze zeer geschikt voor woningen. Hier volgen een aantal voordelen:

  • Ideaal voor schuifdeuren;
  • Inkijk beperken;
  • Lichtinval reguleren;
  • Isolerend.

Heb je een schuifdeur, dan zijn lamellen de ideale raamdecoratie. Want je schuift de lamellen opzij, net als de schuifdeur. Op deze manier heb je geen 'last' van raamdecoratie boven je schuifdeur of wapperende gordijnen die in de weg hangen. Wil je graag de mogelijkheden voor lamellen bij jou thuis bespreken? Kom dan naar de winkel of plan direct jouw afspraak voor een oriënterend adviesgesprek.

Welke lamellen kies jij?

Lamellen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, denk aan aluminium, stof of pvc. Het materiaal bepaalt ook de uitstraling van je lamellen. Ook bij de kleuren kies je uit een breed assortiment, van roomwit tot mat zwart, je kiest de kleur lamellen die het beste past bij jouw woonstijl.

Hoogwaardige lamellen met je telefoon bedienen

Wij hebben lamellen van de merken Luxaflex®. Wanneer je hoge ramen hebt is het goed om er van tevoren over na te denken hoe jij je lamellen wilt bedienen. Dat kan eenvoudig met een stang of een touwtje. Erg handig is de optie die Luxaflex® biedt; jouw lamellen elektrische bedienen.

Met de PowerView® van Luxaflex® bedien jij jouw lamellen eenvoudig via de smartphone of zelfs per spraakopdracht. Wil je graag zien hoe lamellen werken? Kom dan naar onze winkel bij jou in de buurt waar we je graag de verschillende lamellen laten zien zodat je overtuigd jouw keuze maakt.

Volop lichtinval en volledige privacy

Een van de voordelen van lamellen is dat je ze opzij schuift. Stel dat je hoge ramen hebt of een schuifdeur naar de tuin toe, dan kan je met lamellen volop genieten van het uitzicht.

Omdat je lamellen stapsgewijs verschuift, bepaal jij hoeveel inkijk je toelaat. Zo geniet je op elk moment van je privacy, omdat je makkelijk bepaalt hoeveel licht je naar binnen laat. Tegelijkertijd heb je ook de temperatuur in je woonkamer of keuken onder controle.

Wil je de zon mijden, dan schuif je de lamellen dicht. Heb je licht nodig omdat je in de keuken druk bezig bent, dan laat je de lamellen zo ver mogelijk open staan. Graag bespreken wij samen de mogelijkheden voor lamellen in jouw woning. Maak een afspraak of kom naar de winkel.

Deze verduisterende lamellen in lichtgrijs geven een moderne en strakke uitstraling aan jouw slaapkamer.

i

Witte lamellen zorgen voor een luchtige sfeer in jouw living.

i

Lamellen zijn ideaal voor hoge ramen en wat zien deze grijsblauwe lamellen er prachtig uit!

i

Fan van een Scandinavisch licht interieur? Witte lamellen zijn de ideale raamdecoratie!

i

Lamellen stralen rust en eenheid uit, voor een ontspannen sfeer in je woonkamer.

i

Lamellen zijn ideaal voor hoge en brede ramen.

i

De ideale raamdecoratie voor je gang, lamellen op maat.

i

Lamellen passen vanwege de strakke lijnen uitstekend in een design interieur.

i
Kom langs in de winkel om onze lamellen te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De bediening van paneelgordijnen kan handmatig met een koord of een trekstang. Dit is nagenoeg geruisloos.

Door de honingraatstructuur van de duettes® samen met de dubbele stoflaag, zijn ze isolerend. De lucht blijft tussen de dubbele stoflaag. Ideaal in de winter, dan blijft het lekker warm in huis. In de zomer blijft het juist koeler.

Welke vorm raam je ook hebt, plissés zijn de geschikte raamdecoratie voor ieder draaikiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn plissés erg decoratief. duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draaikiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen