Paneelgordijnen op maat

Zoek je unieke raamdecoratie die mooi, strak en functioneel is? Dat zijn onze paneelgordijnen op maat! Deze verticale stroken stof zijn niet alleen geschikt als raambekleding, maar ook als scheidingswand. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en patronen en in verduisterende of transparante stoffen. Naast het geven van advies en inspiratie, nemen wij ook het opmeten en monteren voor onze rekening!

Paneelgordijnen bieden variatie!

Wil je echt eens iets anders voor de ramen of voor je brede schuifdeur of zoek je een scheiding tussen bijvoorbeeld je slaap- en leefruimte? Iets met een totaal eigen uitstraling? Denk eens aan paneelgordijnen. Paneelgordijnen bestaan uit verticale panelen die van stof zijn gemaakt.

Paneelgordijnen op rails

De panelen bevestigen we bovenaan de rails en deze panelen schuif je handig langs elkaar open en dicht. Niet alleen functioneel om licht te reguleren, ook beter voor de akoestiek. Paneelgordijnen komen in transparante of verduisterende gordijnstoffen, in effen kleuren of met een patroon. Kortom, je kan letterlijk alle kanten op met paneelgordijnen!

Paneelgordijnen op maat gemaakt

Alle panelen samen vormen het gordijn. Ideaal voor een grote glazen achterwand of voor lange ramen tot op de grond, omdat je elk paneel afzonderlijk kunt verschuiven afzonderlijk zoals jij het wilt. Paneelgordijnen maken we op maat in breedtes van meestal 50 of 60 cm tot een maximum van 140 cm. De verticale stoffen panelen zijn verzwaard waardoor ze altijd perfect hangen.

Tot 10 panelen op rail met 5 sporen

Wij hangen paneelgordijnen aan meerdere rails. Je kant tot 5 sporen rails gaan met wel 8 tot 10 panelen. Je kan er dus ook voor kiezen om hier en daar een paneel voor de zon te schuiven, alles te sluiten door alle panelen naast elkaar te plaatsen of trapsgewijs de panelen te plaatsen, de keuze is aan jou.

Verduisterende paneelgordijnen

Kies je voor een verduisterende stof, dan laat je automatisch minder licht binnen. Daarmee zijn de paneelgordijnen ook zonwerend en isolerend. De keuze in gordijnstoffen is enorm, combineer stoffen en ontwerpen of voorzie elk paneel van een andere tint! Volop keuze, passend bij elke woonstijl. Een lichtere stof voor je paneelgordijnen past moeiteloos in de Scandinavische woonstijl. En door de strakke uitstraling van paneelgordijnen passen ze ook in een strak, modern interieur.

Hoe bedien je paneelgordijnen?

De bediening van paneelgordijnen kan handmatig met een touwtje of een trekstang. Dit is nagenoeg geruisloos. Handig! Kom langs in onze winkel en we laten je alle opties ontdekken!

Paneelgordijnen op rails zijn perfect voor brede ramen en schuifdeuren.

i

Geniet van het mooie lijnenspel met paneelgordijnen, super modern!

i

Volop variatie! Paneelgordijnen kunnen overlappen of naast elkaar staan.

i

Kies voor paneelgordijnen van niet transparante stoffen voor extra zonwering.

i
Kom langs in de winkel om onze paneelgordijnen te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De bediening van paneelgordijnen kan handmatig met een koord of een trekstang. Dit is nagenoeg geruisloos.

Door de honingraatstructuur van de duettes® samen met de dubbele stoflaag, zijn ze isolerend. De lucht blijft tussen de dubbele stoflaag. Ideaal in de winter, dan blijft het lekker warm in huis. In de zomer blijft het juist koeler.

Welke vorm raam je ook hebt, plissés zijn de geschikte raamdecoratie voor ieder draaikiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn plissés erg decoratief. duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draaikiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen