Vintage modern

Vintage look in een modern interieur. Deze stijl is een mix van moderne meubels en materialen met een jaren 60/70 twist. Veel grafische prints en warme kleuren, zoals bruin en groentinten. Kies voor moderne accessoires van glas en keramiek in tinten die net iets anders zijn. Een grafisch behang is bij deze stijl niet weg te denken.

Wat is een vintage moderne woonstijl?

Oude, doorleefde materialen mixen met een moderne woninginrichting. Deze stijl is kenmerkend door de nostalgie met strakke lijnen. Retro in combinatie met felle kleuren. Oude kroonluchters met okergele leren zetels. Je waant je in het oude met een tikkeltje luxe van de moderne meubels. Een uitdagende woonstijl waar je bewust voor kiest.

Meer weten over deze stijl en meteen ook een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Maak dan gerust een afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de vintage moderne woonstijl?

Echte vintageproducten vind je niet snel bij Aanhuis.be, maar wel de moderne items. Toch kom je heel dichtbij als je gaat voor een doorleefde houten (PVC) vloer. Ook zijn velvet gordijnen een goede toevoeging in deze woonstijl. Kies voor donkergroen of okergeel. Combineer kleur met stoffen als leer of teddy. Een woonstijl waar veel kan en waar je je eigen stempel goed op kan zetten.

Wil jij de vintage moderne woonstijl in jouw inrichting toepassen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel en laat je inspireren.

Inspiratie Vintage modern