Inloopkasten op maat

Een inloopkast biedt een zee aan opbergruimte voor bijvoorbeeld kleren, accessoires en schoenen. Naast het voordeel dat je er je hele kledingstukken in kwijt kunt, is overzicht een groot pluspunt. Want wanneer je aan de dag begint, wil je het liefst alles, van ondergoed tot stropdas of handtas, snel bij de hand hebben.

Inloopkast op maat versus kledingkast

De meest populaire plek voor je kleren is de kledingkast, vaak met schuifdeuren of draaideuren. Het aantal elementen bepaal je zelf, de hoogte is vaak een standaardafmeting van ca. 220 cm. Ook heb je boven de kledingkast nog plek over voor een aantal kleine dozen om spullen in te bewaren. Dit is een groot verschil met de inloopkast.

Bij een inloopkast op maat benut je de volledige hoogte van een kamer, doordat de kast perfect op maat wordt gemaakt. Hierdoor kan je efficiënter gebruik maken van de ruimte in de kamer. Je kan voor een muur van je slaapkamer kiezen of voor een hele ruimte die je als inloopkast gebruikt, wat zelfs mogelijk is bij een kleine kamer. Bij de inrichting staan jouw ideeën centraal. Wat is voor jou belangrijk?

Bezoek onze winkel

Meer opbergruimte met een inloopkast

Wij denken graag met je mee om de verschillende opbergruimtes zo praktisch mogelijk in te richten. Denk daarbij aan:

  • Legplanken
  • Ophanggedeeltes
  • Rekken voor schoenen en laarzen
  • Schuiflades en manden
  • Stropdassenhouder
  • Verlichting
  • De kleur van legplanken en binnenkant
  • Spiegeldeuren

Uiteraard kun je de kastruimte ook netjes afsluiten met één van onze prachtige schuifdeuren. Zowel de deuren als de inloopkast worden volledig op maat gemaakt in je slaapkamer of andere ruimte.

Welke stijl kies jij voor je inloopkast?

Voorafgaand aan de productie van de kast komen we eerst inmeten. Daarom passen de inloopkasten op maat precies en verloopt de montage snel en zonder verrassingen. Op deze manier kan jij je volledig concentreren op het leukste klusje - de uitstraling van jouw inloopkast. Om zeker te zijn van je keuze kan je je eerst laten inspireren door jouw favoriete woonstijl.

Combineer jouw inloopkast met verlichting, zodat jouw kleding in de spotlights staat!

i

Zelfs voor je schoenen is er genoeg ruimte in je inloopkast!

i

Kies de juiste accessoires!

i

Met een inloopkast op maat heb je altijd genoeg ruimte voor je kleding!

i
Kom langs in de winkel om onze inloopkasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De kasten die het meest toe worden gepast in de woonkamer zijn de wandkasten en tv-meubelkasten. De wandkasten worden ook vaak ingezet als tv-meubelkast. Met deze wand- of tv-meubelkast kan je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken, passend bij jouw woonstijl. Of dat je de kast kant- en klaar koopt, zodat jij je interieur op de kast inricht/aanpast. De opties voor een wandkast zijn eindeloos, van kleur, vorm, variant tot design, één ding is zeker, je plaats hem voor je wand. Een wandkast heb je al vanaf ongeveer € 700,- bij jou thuis afgeleverd exclusief montagekosten. Let er wel op dat deze kosten afhankelijk zijn van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp.

Wil jij een kast op maat laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Wij zijn een specialist in het maken van kasten op maat. Een standaard kast kost (afhankelijk van de breedte, hoogte, kleur en het materiaal) tussen de € 200 en € 1.500,- exclusief montagekosten. De kosten voor een kast op maat gemaakt liggen hoger, dit omdat er een stukje vakwerk bij komt kijken. De kosten beginnen hier vanaf € 800,- exclusief montagekosten. Ook dit is weer afhankelijk van het formaat, materiaal en kleur.

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

Een inloopkast wordt zo efficiënt mogelijk op de ruimte ingericht. Omdat dit natuurlijk veel maatwerk vraagt en er vaak montagekosten bij komen, moet je ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 1.500 en € 15.000,-. De reden dat wij de kosten zo breed trekken is, omdat er naast de ruimte ook heel veel opties mogelijk zijn. Denk aan het materiaal en extra's zoals lades, vakjes, bakjes, hangplekken en noem maar op. Bij een grotere inloopkast kan je zelfs nog nadenken over de vloer, verlichting, verschillende kleurtinten binnen de kast en extra vakken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Jouw inloopkast in 3D

In onze winkels werken we met een 3D-tekenprogramma. Hierdoor krijg je een inloopkast die perfect aansluit bij je wensen. En je hebt direct een duidelijk beeld van hoe je kast er zal uitzien. Onze inloopkasten worden ontworpen én geproduceerd in België. Uiteraard wordt de kast volledig op maat gemaakt; ingemeten en gemonteerd door een vakman!

Weet je al helemaal hoe je jouw inloopkast op maat wilt inrichten? Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak voor een adviesgesprek bij de winkel bij jou in de buurt. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en plannen en helpen je graag verder.