Klassiek elegant

Een klassieke woonstijl doet denken aan oude landhuizen met hoge plafonds en chique villa’s in een bosrijke omgeving. Veel elementen uit deze oude interieurs worden nu gebruikt in moderne interieurs, zoals een visgraatvloer, velours gordijnen en grote leren zetels. Kroonluchters, lampen en accessoires in messing passen ook helemaal in deze stijl. Naast donkere kleuren zorgen oker en warm wit voor een mooi kleurpalet.

Wat is een Klassiek elegante woonstijl?

Een klassieke inrichting is wat je meteen herkent aan de donkere kleur en de sierlijke elegantie van de elementen. Klassiek, dat wat past bij de klassieke muziek. Bijzonder stijlvol, sierlijk, netjes en rijk. De materialen zijn met zorg gemaakt en voelen kostbaar aan. In onze ogen is dat de Klassiek elegante woonstijl.

Meer weten over deze stijl en meteen ook een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Maak dan een afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de Klassiek elegante woonstijl?

Rijke materialen met een stukje ‘vroeger’. Denk aan visgraat houten vloeren in combinatie met velours gordijnen. Het liefst in donkere kleuren. Zwart of bruin is een goede basis voor je vloer of muur. Een tapijt of behang met sierlijke decoratie past hier perfect bij.

Wil jij de Klassiek elegante woonstijl in jouw woninginrichting toepassen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel en laat je inspireren.

Inspiratie Klassiek elegant