Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Bij ons vind je merken als Luxaflex®, Inside en CopaHome. Stoere houten jaloezieën? Of wat dacht je van duettes, rol- of vouwgordijnen, lamellen en plissés? Samen vinden wij het perfecte product voor jouw raam of deur. In de gewenste kleur, passend bij jouw woonstijl. Wij maken raamdecoratie op maat, zelfs elektrisch bedienbaar.

Waarom raamdecoratie?

Een goede vraag. Er zijn veel redenen om voor raamdecoratie te kiezen. De meeste mensen noemen ‘geen inkijk’ de belangrijkste reden om een rolgordijn of plisségordijn te plaatsen. Maar raamdecoratie biedt nog veel meer. Wat dacht je van:

 • Woning isoleren;
 • Slaapkamer verduisteren;
 • Gezellige sfeer creëren;
 • Meer privacy;
 • Raamdecoratie op maat;
 • Meer binnenzonwering;
 • Dakraam of draaikiepraam verduisteren.

Raamdecoratie biedt de perfecte oplossing. Zeker het isolerende effect van raamdecoratie is voor veel mensen een steeds belangrijker punt. Niet voor niets hebben we het dan ook over binnenzonwering. Met rolgordijnen of duettes zorg je ervoor dat het zonlicht niet rechtstreeks door de ramen naar binnen schijnt. Op deze manier heb je de temperatuur in je woonkamer of slaapkamer veel beter onder controle.

Ben je benieuwd naar de prijzen? Vraag gerust een offerte aan.

Raamdecoratie op maat

Voor elk raam of elke deur vind je bij ons passende duettes, plissés met top down - bottom up functie, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, multishades, eiken houten shutters, rol- en vouwgordijnen. Je kiest samen met onze interieurstylist de kleur raamdecoratie die het beste bij jouw interieur past. Naast raamdecoratie in maar één kleur kan je ook kiezen voor:

 • Trendy ontwerpen;
 • Moderne grafische vormen;
 • Natuurlijke prints;
 • Verschillende materialen en stoffen.

Ook de lichtregulering van je raamdecoratie bepaal je zelf, van transparant tot helemaal verduisterende binnenzonwering. Tijd om de raamdecoratie met eigen ogen te zien en voelen? Tot snel in de Aanhuis.be winkel bij jou in de buurt!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De bediening van paneelgordijnen kan handmatig met een koord of een trekstang. Dit is nagenoeg geruisloos.

Door de honingraatstructuur van de duettes® samen met de dubbele stoflaag, zijn ze isolerend. De lucht blijft tussen de dubbele stoflaag. Ideaal in de winter, dan blijft het lekker warm in huis. In de zomer blijft het juist koeler.

Welke vorm raam je ook hebt, plissés zijn de geschikte raamdecoratie voor ieder draaikiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn plissés erg decoratief. duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draaikiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Moet je raamdecoratie laten inmeten en monteren?

Het meten en monteren van je raamdecoratie vereist precisiewerk. Je wilt immers dat jouw vouwgordijnen of plissés perfect hangen. Laat daarom het opmeten en monteren van jouw binnenzonwering over aan onze ervaren stoffeerders van Aanhuis.be.

Of je nu je raamdecoratie in de dag of op de dag wilt, dat bepaal je zelf. Bij raamdecoratie voor je woonkamer zoals duettes is het een goed idee als ze in de dag gemonteerd zijn, dat betekent dat ze tussen het kozijn in zitten. Kies je raamdecoratie voor je slaapkamer zoals jaloezieën, dan staat het juist mooi om ze op de dag te monteren, dus op het raamkozijn, horizontale jaloezieën maken dan meer onderdeel uit van je interieur.

Raamdecoratie zonder boren

Hier nog een optie voor de bevestiging. Je kan voor raamdecoratie zonder boren kiezen, dat is een populaire keuze voor hoge ramen of draaikiep ramen. Natuurlijk komen we ook de hoogste of kleinste ramen graag inmeten.

Hoe verder na het inmeten?

Als de maten bekend zijn bestellen we je gekozen producten, die we vervolgens speciaal voor jou op maat maken. We plannen een afspraak met je in om je raamdecoratie en eventuele gordijnen te monteren en op te hangen.

Raamdecoratie laten monteren

Los van hoe handig iemand wel of niet is zijn er verschillende redenen om raamdecoratie te laten monteren:

 • Weinig tijd / vakantiedagen over;
 • Druk bezig met een hele verbouwing of nieuwbouwproject;
 • Gereedschap niet zomaar in huis.

Allemaal geen probleem, onze vakmensen zorgen ervoor dat je raamdecoratie precies past. Ze hebben jaren ervaring als het aankomt op boormachines, potloodjes, knippen en het korter maken van je raamdecoratie.

Wij nemen alles uit handen. Volledige ontzorging noemen we dat, de leg- en montageservice van Aanhuis.be voor je binnenzonwering. Benieuwd naar onze gehele collectie? Heb je advies nodig over welke raamdecoratie voor jouw badkamer geschikt is? Of wil je de raamdecoratie met eigen ogen zien en voelen? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt!