Industrieel stoer

Een stoer interieur past bij vele smaken. Ruwe en natuurlijke materialen in combinatie met donkere tinten. Het is een stijl die zowel bij mannen als vrouwen erg in de smaak valt. Industriële ruimtes doen je vaak denken aan fabrieksgebouwen of lofts. Houten vloeren of juist strak grijze vloeren in combinatie met gordijnen in warme tinten. Brede horizontale jaloezieën met stalen kasten en industriële deuren maken het helemaal af.

Wat is een industrieel stoere woonstijl?

Met deze stijl ga je terug naar de ‘industrie’. Oude fabriekshallen of grote ruimtes waar arbeid is verricht. Voor een zo praktisch mogelijk werkplek zijn deze hallen veelal opgezet met staal en beton. Dat is dan ook de basis van de industriële woonstijl en dat maakt deze woonstijl stoer. Combineer het met (oud)hout, zwarte accessoires en items uit de industrie. Denk aan oude machines of posters van de jaren 50.

Onze stylisten in de winkel helpen je graag om een complete industriële stijl in je huis te creëren.

Welke producten horen bij de Industrieel stoere woonstijl?

Zelf Industrieel stoer wonen? Begin dan bij de basis met een grijze marmoleum-, PVC- of beton-ciré vloer. Je muren mogen wit of juist robuust en je kozijnen zwart. Stalen deuren passen perfect in deze stijl. Voor je ramen kies je voor houten jaloezieën, liefst ook in een donkere kleur, gecombineerd met dikke velours gordijnen. Maak het af met een hoogpolig tapijt, om naast het stoere een beetje zachtheid in huis toe te voegen.

Benieuwd naar deze industriële woninginrichting? In onze winkel vind je voldoende inspiratie.

Inspiratie Industrieel stoer