Wasmachinekasten op maat

Een wasmachinekast is een verademing voor elk huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen, wordt het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker én je hebt genoeg opbergruimte!

Ga voor een wasmachinekast van Aanhuis.be!

Een wasmachinekast maakt het draaien van een was (of twee) een fluitje van een cent! Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in de machine te gooien of eruit te halen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen. Tussen de laden en de machines wordt een handige uittrekplank gemonteerd, waarop je de wasmand kan plaatsen of de was kan opvouwen. Het monteren laat je natuurlijk door de vakmensen van Aanhuis.be doen; zo hoef jij aan het einde alleen nog maar verliefd naar je nieuwe wasmachinekast te staren.

Wist je dat wij naast een wasmachinekast ook een schuifdeurkast en/of draaideurkast op maat maken? Zo benut je elke centimeter van jouw ruimte optimaal en creëer je een opgeruimd en stijlvol interieur.

Bezoek onze winkel

Een kast voor je wasmachine en -droger

Een kind kan straks de was doen en jij ook! Een kast waar jij je wasmachine en -droger op hoogte kan zetten, dat is toch ideaal. Wil je daaronder lades voor de vieze was? Dat kan! Liever een uitschuifplank waar je de wasmand op kan zetten? Ook geen probleem! Jij ontwerpt geheel naar wens jouw eigen kast voor de wasmachine en -droger. Wil je je wasmachinekast nog uitbreiden met andere ideeën? Onze adviseurs helpen je graag met goed interieuradvies, maak een afspraak en samen ontwerpen we jouw droomkast.

Met een wasmachine kast plaats je je droger en wasmachine op een ideale werkhoogte

i

Wasmachine kasten zijn in allerlei kleuren leverbaar, dus voor elke smaak!

i

Door je wasmachine kast te combineren met een voorraadkast heb je extra veel opbergruimte!

i

Met een handige lade voor je vuile was of al je wasmiddelen!

i
Kom langs in de winkel om onze wasmachinekasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De kasten die het meest toe worden gepast in de woonkamer zijn de wandkasten en tv-meubelkasten. De wandkasten worden ook vaak ingezet als tv-meubelkast. Met deze wand- of tv-meubelkast kan je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken, passend bij jouw woonstijl. Of dat je de kast kant- en klaar koopt, zodat jij je interieur op de kast inricht/aanpast. De opties voor een wandkast zijn eindeloos, van kleur, vorm, variant tot design, één ding is zeker, je plaats hem voor je wand. Een wandkast heb je al vanaf ongeveer € 700,- bij jou thuis afgeleverd exclusief montagekosten. Let er wel op dat deze kosten afhankelijk zijn van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp.

Wil jij een kast op maat laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Wij zijn een specialist in het maken van kasten op maat. Een standaard kast kost (afhankelijk van de breedte, hoogte, kleur en het materiaal) tussen de € 200 en € 1.500,- exclusief montagekosten. De kosten voor een kast op maat gemaakt liggen hoger, dit omdat er een stukje vakwerk bij komt kijken. De kosten beginnen hier vanaf € 800,- exclusief montagekosten. Ook dit is weer afhankelijk van het formaat, materiaal en kleur.

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

Een inloopkast wordt zo efficiënt mogelijk op de ruimte ingericht. Omdat dit natuurlijk veel maatwerk vraagt en er vaak montagekosten bij komen, moet je ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 1.500 en € 15.000,-. De reden dat wij de kosten zo breed trekken is, omdat er naast de ruimte ook heel veel opties mogelijk zijn. Denk aan het materiaal en extra's zoals lades, vakjes, bakjes, hangplekken en noem maar op. Bij een grotere inloopkast kan je zelfs nog nadenken over de vloer, verlichting, verschillende kleurtinten binnen de kast en extra vakken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Jouw ideale wasombouw

Een wasombouw, oftewel wasmachinekast, is uiteraard uit te breiden met een maatwerkinterieur. Moeten er schoonmaakspullen in, de strijkplank, de stofzuiger of iets anders? Voor alles wat je maar wil opbergen, creëren wij de ruimte. Je kast wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past in de ruimte die jij daarvoor in gedachte hebt. We helpen je graag met de optimale indeling van jouw wasmachinekast. Kom langs in één van de winkels en bekijk wat we voor jou kunnen maken.

De droom wasmachinekast