Traprenovatie

Heeft je trap haar beste jaren gehad? Kan je het versleten tapijt niet meer aanzien of ben je het beu om op kale traptreden te lopen? Laat dan je trap volledig renoveren door ons. We verwijderen je oude trapbekleding en plaatsen je nieuwgekozen trapbekleding zo strak mogelijk op je trap, inclusief zij- en stootborden. Wij bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie voor jouw trap.

Aanhuis.be zorgt voor jouw traprenovatie

Voor vrijwel iedere trap heeft Aanhuis.be een perfecte oplossing. Dus wil jij een traprenovatie voor een open trap of een dichte trap, een rechte of met bochten; niets is voor ons onmogelijk.

En wil je een trap met nog meer uitstraling? Denk dan aan LED-verlichting. Niet alleen sfeervol, ook heel veilig. Wil jij jouw traprenovatie zelf doen? Bespaar jezelf de moeite! Wij doen het graag voor je. Onze ervaren en deskundige monteurs maken van jouw oude trap een echte blikvanger!


Waarom zou je kiezen voor een traprenovatie?

Behalve dat je zonder verbouwing een nieuwe trap hebt, geeft het de volgende voordelen:

  • Veilig: anti-slip en verlichting mogelijk;
  • Onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen;
  • Snel: een nieuwe trap in één dag;
  • Gemak: installatie door vakmensen;
  • Zekerheid: 12 jaar garantie;
  • Natuurgetrouw hout- & steendecor.

Interesse of misschien nog vragen? Vraag ernaar in onze winkel of maak een afspraak, wij helpen je graag!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Een vraag die wij begrijpen, wat kost traprenovatie? Toch valt dat lastig te zeggen. Het is allemaal afhankelijk van hoe hoog en breed je trap is, of de trap bochten heeft en welke bekleding je wenst. Daarnaast heb je ook nog keuze qua extra's zoals LED-verlichting en trapleuningen.

Voor een op maat gemaakt advies en offerte kom je langs in onze winkel. Daar helpen we je graag!

Bekijk alle veelgestelde vragen