Traprenovatie

Heeft je trap haar beste jaren gehad? Kan je het versleten tapijt niet meer aanzien of ben je het beu om op kale traptreden te lopen? Laat dan je trap volledig renoveren door ons. We verwijderen je oude trapbekleding en plaatsen je nieuwgekozen trapbekleding zo strak mogelijk op je trap, inclusief zij- en stootborden. Wij bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie voor jouw trap.

Aanhuis.be zorgt voor jouw traprenovatie

Voor vrijwel iedere trap heeft Aanhuis.be een perfecte oplossing. Dus wil jij een traprenovatie voor een open trap of een dichte trap, een rechte of met bochten; niets is voor ons onmogelijk.

En wil je een trap met nog meer uitstraling? Denk dan aan LED-verlichting. Niet alleen sfeervol, ook heel veilig. Wil jij jouw traprenovatie zelf doen? Bespaar jezelf de moeite! Wij doen het graag voor je. Onze ervaren en deskundige monteurs maken van jouw oude trap een echte blikvanger!


Waarom zou je kiezen voor een traprenovatie?

Behalve dat je zonder verbouwing een nieuwe trap hebt, geeft het de volgende voordelen:

  • Veilig: anti-slip en verlichting mogelijk;
  • Onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen;
  • Snel: een nieuwe trap in één dag;
  • Gemak: installatie door vakmensen;
  • Zekerheid: 12 jaar garantie;
  • Natuurgetrouw hout- & steendecor.

Interesse of misschien nog vragen? Vraag ernaar in onze winkel of maak een afspraak, wij helpen je graag!

Voordelen traprenovatie

Een gloednieuwe trap geeft niet alleen een nieuwe uitstraling binnen het interieur, maar brengt ook nog eens een lading voordelen met zich mee:

  • Veiligheid: anti-slip en verlichting mogelijk.
  • Gemak: onderhoudsvriendelijk en hypoallergene mogelijkheden.
  • Kwaliteit: installatie door vakmensen.
  • Vertrouwen: wij bieden garantie op al onze producten, waarbij de duur afhankelijk is van het gekozen artikel.

Interesse of misschien nog vragen? Vraag ernaar in onze winkel of maak een afspraak, wij helpen je graag!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van traprenovatie?

De belangrijke vraag die velen bezighoudt: wat zijn de kosten van traprenovatie? De prijs wordt bepaald door de hoogte, breedte en mogelijk zelfs de bochten van jouw trap. Ook de keuze voor bekleding, evenals extra's zoals trendy LED-verlichting en stijlvolle trapleuningen, spelen een rol. Er zijn talloze opties, elk met een eigen prijskaartje.

Voor een traprenovatie binnen jouw budget, nodigen we je graag uit om onze winkel te bezoeken. Daar bieden we persoonlijk advies en stellen we een passende offerte op voor jouw specifieke situatie.