Warm kleurrijk

Warm kleurrijk is een stijl met lef. Door kleuren te combineren zorg je voor een energiek en vrolijk huis. Let op: kies kleuren die in het palet tegenover elkaar staan en elkaar versterken en wees voorzichtig met accessoires. Onze raamdecoratie is in vele kleuren te krijgen. Doe eens gek en kies voor een knalkleur voor je ramen.

Wat is een Warm kleurrijke woonstijl?

De naam zegt het al. Deze woonstijl is één en al kleur, met de meest warme kleuren met daarbij een tegenhanger. Denk aan roodtinten met daartegenover azuurblauw. Je gaat qua stijl richting de Bohemian, de Marokkaanse of de Ibiza vibe. Indian Summer, oftewel: voor altijd zomer in huis met de Warm kleurrijke woonstijl.

Meer weten over deze stijl en meteen ook een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Maak dan een afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de Warm kleurrijke woonstijl?

Warmte krijg je gelijk door een houtlook vloer in een donkere tint. Verder ben je goed op weg als je alles in kleur kiest qua woninginrichting. Een tapijt met een rood/paarse print, gele duettes en knalblauwe gordijnen. Voor de muren kies je bijpassende kleuren en houd je de accessoires rustig.

Wil jij de Warm kleurrijke woonstijl in jouw woninginrichting toepassen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel en laat je inspireren.

Inspiratie Warm kleurrijk