Soest

In deze aflevering
Datum
maart 2022
Opdrachtgever
Soheil & Serena
Ruimte
Woonkamer, Bijkeuken, Keuken
Producten
Raamdecoratie, Rolgordijnen, Kasten

Ontdek een interieur make-over in Soest. Eva gaat aan de slag voor de bewoners en maakt er een paleisje van!

How it started

Toen 15 jaar geleden Soheil en Serena elkaar leerden kennen was het meteen raak! Inmiddels hebben ze samen een zoontje van 1,5 genaamd Kamran en wonen ze in het gezellig Soest. Het huis wat ze destijds hebben gekocht heeft al een flinke verbouwing achter de rug. Over de inrichting worden ze het nog niet eens, door de mengelmoes van de Nederlandse en Iraanse cultuur in huis wordt het interieur nog geen geheel. Daarnaast komen ze ook er ook nog niet uit hoe ze hun ruimte nou goed moeten benutten.

Soheil houdt van rustige, natuurlijke en lichte tinten met hier en daar wat groen. Van hem hoeven meubels niet strak en standaard maar mogen best wat uitdagend zijn. Zolang er rust en harmonie in huis is, is Soheil blij.

Serena is helemaal fan van vintage meubels en houdt van een zo opvallend mogelijk interieur. Veel accessoires en een lekker knus Perzisch tapijt. Petrol groen, donkerblauw en gele tinten staan hoog bij Serena op het verlanglijstje. Eva creeërt de ultieme mix van deze stijlen en noemt het: ‘natural soft chic’.

Kast op maat woonkamer

Door een scheidingswand maakt Eva van één grote ruimte, een knusse en gezellige verdeling. Deze van Allure kast deelt zowel de functie van ensuitekast als tv meubel. De kast heeft de kleur ‘Nature Grey’, deze zorgt voor de verbindende factor van het witte plafond met de antraciete vloer.

Door de bovenste vakken van de kast open te houden behoud je het gevoel van ruimte en blijft de woonkamer lekker licht. Daarnaast verdeelt Eva zo het zitgedeelte en het eetgedeelte. Handig bij compacte, vierkante ruimtes.

Ontdek onze kasten op maat

Wasmachine kast

Nog zo’n struikelblokje van Soheil en Serena; de bergruimte. Hier stonden eerst een wirwar van wat kasten gecombineerd met de wasmachine en garderobe. Ook hier biedt onze kast op maat een uitkomst. Deze wasmachinekast is helemaal perfect voor deze ruimte. De kast heeft de kleur Sablé met een accentkleur Lime Earth Baked. Alles is nu netjes opgeborgen en overzichtelijk.

Door de wasmachine en droger op hoogte te plaatsen hoeven ze nooit meer te bukken om de was in en uit de machine te halen. Daarnaast kan je met de fijne uittrekplank ook nog eens je wasmanden kwijt of een wasje opvouwen.

Bekijk onze wasmachinekasten


Nooit meer bukken om de was uit de machine te halen!

Rolgordijnen

Als laatste pakt Eva ook de raamdecoratie aan. De gordijnen die Soheil en Serena hiervoor hadden waren vrij hard in hun interieur. Ze kiest hier voor rolgordijnen van Luxaflex® in een semi transparante stof met kleurnummer 7378, voor een subtiele en gezellige sfeer.

Ontdek de Luxaflex® rolgordijnen

Tot slot

En ze zijn blij hoor! Serena en Soheil zijn gelukkig met het eindresultaat. Het geschuif met de bank is over door de roomdivider van Allure. Daarnaast zijn ze helemaal blij met de zachte maar toch levendige interieur. Missie geslaagd dus! Eva begint dit seizoen dus met een topper van een make-over!

Wil jij ook zo’n geweldige make-over? Onze adviseurs helpen jou graag met jouw woonwensen. Of het nou een kast op maat is, nieuwe raamdecoratie of een complete inrichting. Wij zijn er voor je, kom langs in de winkel of maak afspraak.

Bezoek onze winkel

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je mee in de vtwonen make-overs en vertel je alles over de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Lees je mee?