Sint Pancras

In deze aflevering
Datum
november 2021
Opdrachtgever
Mike & Marleen
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Gordijnen, Slimmer Wonen, Kasten

Stoer comfort. Met velours gordijnen en vouwgordijnen die elektrisch te bedienen zijn. Evenals de verlichting. En dan die kast op maat... GE WEL DIG!

How it started

Behalve op zondag kan je je nu ook lekker nestelen op woensdag voor de televisie. En wie en wat hebben we deze keer? In een supertof vrijstaande en sfeervolle notariswoning wonen Mike & Marleen met hun kinderen. Een droomwoning én nog nieuwbouw ook! Tot zover komen de smaken van de bewoners perfect overeen. Maar dan…

Marleen houdt van klassiek en romantisch met pastelkleuren en comfort. Mike wordt blij van donker en modern. Hotel chique maar ook stoer. Hoe doe je dat beneden? Frans weet daar wel raad mee en gaat aan de slag voor stoer comfort!

Stoer comfort

Wow die velours gordijnen! Ze zijn van Luxaflex®, stof Vayen kleur 7168. Praktisch, want donker. En mooi, want ze passen bij de stijl in het nieuwe oude huis. En ook stoer, want elektrisch! Net als de vouwgordijnen in de keuken overigens. Deze zijn ook van Luxaflex®, kleur 7234. Alles is slim geprogrammeerd. Voor de (vouw)gordijnen maken we gebruik van Luxaflex® PowerView® Automation. Zo doen de (vouw)gordijnen de hele dag precies wat jij wilt. Je bedient ze met je telefoon, stem of een afstandsbediening.

Ook hebben we scenes op bepaalde tijden ingesteld, waarbij we naast de (vouw)gordijnen ook de verlichting mee hebben genomen. Hierbij zijn de schakelaars vervangen voor Busch Jaeger slimme schakelaars, type future linear in de kleur mat wit. Deze zijn gekoppeld aan de Fibaro Smart Home Box.

Ontdek Luxaflex® PowerView® Automation

Elektrische gordijnen én vouwgordijnen

Speelse kast

En heb je die kast op maat gezien?! Wat een mooie manier om de televisie in weg te werken. En het geeft bergen opbergruimte en de mogelijkheid om alle leuke spullen van Mike en Marleen te showen. De kast is gemaakt van 28mm plaatmateriaal. De inliggende deuren zijn 18mm en hebben een push-to-open functie. Wat de kast echt uniek maakt is dat er rechts in de kast een schilderij verwerkt waar ledstrips achter geplaatst zijn. De verlichting is dimbaar en werkt met een afstandsbediening. En ohja, de televisie staat achter de gesloten deuren :). Al met al absoluut geen standaard kast!

Bekijk onze tv kasten


Tot slot

Niet alleen Mike, ook Marleen is fan van Slimmer Wonen. De gordijnen en vouwgordijnen zijn hiermee te bedienen en Sean heeft dus ook de verlichting meegepakt. Dit biedt een portie comfort en is tegelijkertijd hartstikke stoer in zo’n geweldige nieuwe woning in oude stijl. Daar word je toch ook gelukkig van? Stoer comfort met toffe gadgets en een opgeruimd huis door een mega kast op maat. Wil je meer weten over Slimmer Wonen, de (vouw)gordijnen, de enorme kast of gewoon de mogelijkheden van Aanhuis? Kom dan eens langs in één van onze winkels, of stel je vraag online! Tot zondag!

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?