Geldermalsen

In deze aflevering
Datum
september 2021
Opdrachtgever
Juliën & Marscha
Ruimte
Woonkamer
Producten
Kasten

Welcome to the gentlemensclub, want wow die kast op maat: klasse met een hoofdletter K! Zien? Kan! Je leest het hier!

How it started

Iedereen weer bijgekomen van de make-over van vorige week? Mooi! Want deze is nog beter. Weet niet wat het is, maar als Frans op het beeld verschijnt, dan weet je dat er ‘magic’ staat te gebeuren. Magic in de vorm van Wabi-sabi stijl (en dat heeft niks met Japanse gerechten te maken).

Het team van vakmensen was bij het oude huis van Marscha & Juliën. Een vrijstaande woning met kantoorruimte voor Juliën. Nu is die ruimte wel netjes, alleen komen ze er in de woonkamer écht niet uit samen. Altijd maar een compromis maken en eigenlijk nooit hun eigen smaak laten zien. Zij is van strak, minimalistisch, Scandinavisch ‘ziekenhuis’ stijltje, terwijl hij meer van het donkere, rommelige ‘bibliotheek’ sfeertje is. Hoe combineer je die 2 bijzondere stijlen? Koud kunstje voor Frans natuurlijk. Bekijk maar wat hij ervan heeft gemaakt!

Een heerlijke stijl passend bij beide smaken!

Kast op maat

Altijd fijn om onze mannen aan het werk te zien. In Geldermalsen mochten we een een wand vullende kast plaatsen, waar je doorheen kan lopen. Oftewel, er zit een deur in het midden en dat geeft het ultieme bieb gevoel. De kast op maat is een 18mm draaideurkast met open vakken uitgevoerd in de kleur Steel Bronze (F992), wat een warmte en rustige bruine basis geeft. Het onderste gedeelte, met push to open deurtjes, is voor het opbergen, zoals het speelgoed van de kinderen en de bovenkant is voor het uitstallen. En daar horen ook de boeken van Juliën bij. Die boeken zijn echt niet te aanwezig, maar ze geven wel het ‘gentlemens’ gevoel.

Ontdek onze draaideurkasten

Tot slot

Frans heeft het weer geflikt. De smaken zijn weer samengeweven en er is klasse ontstaan. Een extra laag in het al mooie huis, waar Marscha en Juliën heerlijk kunnen leven met hun 3 kinderen. Mooi, rustig, sfeervol en de ruimte is goed benut. Frans zijn missie is geslaagd: het is voor beide een thuis!

Volgende week mogen we weer! Kijk en lees je dan ook mee? Gelijk al inspiratie opdoen? Kom dan nu naar de Aanhuis.be winkel bij jou in de buurt.

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?