Kampen

In deze aflevering
Datum
december 2021
Opdrachtgever
Ferry & Hendrik
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Producten
Vloeren, PVC vloeren

Een chique Hollywood stijl met een vloer die onwijs goed past bij het huis! En voor alle donkere vloeren liefhebbers: dit is een MUST-SEE! Want de Moduleo pvc-vloer met donkere houtstructuur is fantastisch!

How it started

Een prachtig herenhuis midden in Kampen, daar wonen Ferry & Hendrik nu een paar jaar. Beneden de keuken en eetkamer en boven de woonkamer. Beetje jammer dat ze eigenlijk NIKS aan het huis hebben gedaan qua inrichting. Ze komen er samen ook niet echt uit. Ferry is van Hollywood chique met warme kleuren. ‘Urban Jungle’ noemt ie het zelf. Hendrik vindt het maar truttig en zoekt zelf liever iets stoers en het liefst met donkere kleuren.

Daarnaast hebben ze het lef gewoon niet of iets aan te pakken. Het resultaat? Een leeg en saai huis wat toch echt meer allure verdiend. Tijd voor Liza om de kamertjes te verbinden en eenheid terug te vinden in een stijl die beide bij ze past.


PVC vloer

Wie goed heeft gekeken zag al gelijk dat die vloer echt niet past in het prachtige huis. Vandaar dat Liza heeft gekozen voor een vloer met meer klasse. Ze heeft bij Aanhuis gekozen voor de donkere, tegen het zwarte aan, pvc-vloer van Moduleo Country Oak 54991 die niet te onderscheiden is van echt hout. Deze vloer ligt nu in de eetkamer, keuken en boven in de woonkamer. De kras vaste pvc-vloer is onderhoudsvrij en dus perfect tegen het krassen van de nagels van hondje Doris.

En ja, de kleur. In combinatie met de lichte kleur op de muur past het perfect in het oude herenhuis. Het past goed bij het huis én het vergroot de waarde van het huis. Ook niet te vergeten: de vloer stond op het moodboard van Hendrik. Dus dan is het helemaal geslaagd.

Bekijk onze pvc vloeren

Hollywood in Kampen!

Het perfecte plaatje

Ik weet niet of je goed hebt gezien hoe enthousiast Hendrik was, maar wij werden erin meegesleept. Wat een fantastisch eindresultaat voor deze laatste zondagavond uitzending. De kleuren passen goed bij elkaar (vloer, muren, meubels en accessoires). Smaken zijn samengekomen, zoals de gouden schouw (hoe cool is die!!). Een huis om heerlijk te wonen én zelfs te koken, want dat kan nu zeker met die onwijs gave nieuwe keuken.

Tot slot

Heb jij nou ook een ruimte waar je niet van weet wat je ermee moet? Kom dan eens langs bij Aanhuis. Wij helpen je! Waar we je nog meer mee kunnen helpen? Een keuze maken in welke vloer bij jou past. Je stijl laten matchen, net zoals Liza heeft gedaan met deze stoere en toch iets meer ‘bling bling’ stijltje. En laten we dan het ontzorgen niet vergeten: je hoeft zelf bar weinig te doen als je Aanhuis inschakelt.

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?