Aflevering 1 - Geffen

In deze aflevering
Datum
februari 2021
Opdrachtgever
Bianca & Dennis
Ruimte
Woonkamer, Slaapkamer
Producten
Gordijnen, PVC vloeren

Een start met een gouden randje. En natuurlijk een mooie vloer. Toch? Niet gezien? Kijk en lees dan hier alles over de 1e aflevering van dit seizoen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’.

How it started

Whoee, we zijn weer begonnen. De komende 8 weken nemen we je weer mee in de mooiste en meest inspiratievolle make-overs bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. En vandaag mochten we starten bij Bianca & Dennis uit Geffen. Met een uitdaging voor stylist Frans. Want hoe richt je een gezellig familiehuis in voor 6 mensen? Daarbij komt gelijk nog een uitdaging: de woonsmaken. Dennis wil ‘hotel chique’ met een donkere uitstraling en Bianca wil het liefst licht en landelijk. Valt dat te combineren? Zeker wel! Met optimale gebruik van de lastige ruimte.

COREtec PVC vloer

Als je van de basis uitgaat, kan je een prachtig pallet maken. Dat is vast wat Frans gedacht heeft bij de keuze van de vloer. Een chique pvc vloer van COREtec (kleur Forest), in een nog veel chiquere visgraat. Passend bij de hotelsfeer van Dennis en de lichte voorkeur van Bianca. En valt het je op dat het bijna niet op pvc lijkt? De COREtec pvc vloeren zijn iets dikker, ze hebben een onderlaag. Oneffenheden van de vloer eronder vallen hierdoor weg. Ook lijken het nu net plankjes, zoals een echte houten vloer. Deze pvc vloer heeft verder alle voordelen die je komt opnoemen van pvc. Zo is hij onderhoudsvrij, slijtvast en waterbestendig. Ideaal voor een groot gezin.

Ontdek onze COREtec PVC vloeren


Niet alleen in de woonkamer ligt deze vloer, ook in de slaapkamer. Zo heeft Frans de stijl van beneden doorgetrokken naar boven. Een totaalplaatje, and we like it!

Gordijnen

Met gordijnen maak je je kamer af. Niet alleen staat het warmer, het zorgt ook voor een betere akoestiek. De ruimte is groot, de mensen die erin wonen is veel, dus je kunt de gordijnen eigenlijk niet vergeten. Frans heeft gekozen voor de Vadain Riga inbetween gordijnen (Aanhuis collectie). Een lichte stof, dien voldoende licht nog binnenlaat, maar wel zorgt voor de knusheid. Voor beneden in kleur 17 en voor in de slaapkamer in de kleur 905. Want ook met de gordijnen is gedacht aan dezelfde sfeer als beneden. Wel heeft Frans gekozen voor een iets dikkere stof voor in de slaapkamer om het iets meer te verduisteren.

Bekijk onze inbetweens

Tot slot

Heerlijk begin toch van dit seizoen? Frans heeft voor dit gezin een écht familiehuis gemaakt. En niet te vergeten, ook beide stijlen zijn naar voren gekomen. Magie uit de handen van Frans en een klein beetje glitter van Aanhuis.nl. Wil jij ook die glitter? Maak dan nu een afspraak met de winkel bij jou in de buurt of kom gezellig langs.

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?