Aflevering 5 - Heemstede

In deze aflevering
Datum
oktober 2020
Opdrachtgever
Marlijn & Valentin
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Gordijnen

Voor als je nog twijfelde: gordijnen & raamdecoratie brengen écht meer sfeer in je woonkamer! Zien hoe? Alles over de aflevering van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ zie én lees je hier!

How it started

Jeugdliefdes Marlijn & Valentin zijn 5 jaar geleden in een huis komen wonen waar ze gelijk flink aan het verbouwen zijn geweest. De basis is perfect. Alleen daar blijft het wel bij. Door privéomstandigheden kwam het er niet van en is Marlijn een beetje haar interieurspirit kwijtgeraakt. Kleur? Ja joh, okergeel voor 2 dagen. Maar nee, daar werden ze beide toch echt niet gelukkig van. En ook al zijn beide smaken verschillend, daar valt echt wel een geheel van te maken. Toch is de hulp die ze van Eva hebben gehad perfect geweest, want wat is het een heerlijk geheel.

Jaloezieën

De vloer was perfect, een heerlijke basis. Qua meubels heeft Eva echt gekozen voor de mix van hun stijlen. Hout voor beide, ronde en zachte vormen voor Marlijn en stoere kastjes en een tafel met zwarte poten voor Valentin. Maar wat doe je er dan bij als het gaat om raambekleding. Nou, wat dacht je van stoere aluminium jaloezieën van Luxaflex® (50 mm kleur 9014) in combinatie met warme gordijnen met waveplooi.

De Luxaflex® jaloezieën in de lichte kleur laten het licht heerlijk binnen. Het geeft je de privacy die je nodig hebt, maar ook voldoende licht. Televisiekijken gaat met gemak als je ze dichtdoet en stiekem naar buiten kijken kan als je ze heel iets openzet. Hetzelfde geldt voor in de keuken, want daar hangen ze ook. Een geheel plaatje als het gaat om raamdecoratie. De iets bredere lamellen maken de jaloezieën stoer en op die manier passend bij zowel de stijl van Valentin met de zachtheid van kleur voor de stijl van Marlijn.

Bekijk onze Luxaflex® jaloezieën

De perfecte combinatie: gordijnen én raamdecoratie!

Gordijnen

Om eerlijk te zijn maken gordijnen de kamer echt af. Het maakt het knusser, zonder een opgesloten gevoel te creëren. Zeker met deze inbetweens van ons eigen Aanhuis label (Elegant 82: autumn). De stof is licht en laat ook voldoende licht door. En met de waveplooi valt hij mooi en elegant voor het raam. Doet ie z’n naam toch echt eer aan.

Bekijk onze inbetweens

Tot slot

Samen met wat wij van Aanhuis.nl mochten doen, heeft Eva er een huiselijk plekje van gemaakt voor het jonge gezin. Met een grote zit plek speciaal voor Marlijn en een grote eethoek voor Valentin!

Wil jij ook een compleet interieurplan, inclusief ideeën voor je vloer, je ramen, opbergruimte en kleur? Kom dan naar één van onze winkels. Onze stylisten staan, net zoals Eva voor Marlijn & Valentin, voor je klaar!

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?