Winkel

In deze aflevering
Datum
oktober 2020
Opdrachtgever
Laura & Gert-Jan
Ruimte
n.n.b.
Producten
Gordijnen, Inbetweens, PVC vloeren, Behang

Terug naar start: de basis oftewel, de vloer! Samen met strakke meubels en kleur voor de ramen is het interieur eindelijk ‘samen’. Wat vind jij van de make-over uit de handen van Liza?

How it started

Een vuurdoop om ‘u’ tegen te zeggen. Liza heeft van het huis van Laura & Gert-Jan een wonderlijk heel gemaakt. Best lastig in een huis waar de man al twintig jaar ‘de baas’ is en waar Laura pas in vier jaar kan mee bepalen. Maar ja, als je er dan achter komt dat je smaken niet overeenkomen dan heb je een probleem. Problemen zijn er alleen om op te lossen: en daar is dan Liza. Zij heeft een groen interieur met strakke en industriële elementen een huis gemaakt voor hun beide. Met een topindeling, want daar waren ze écht naar opzoek.

PVC vloer

Leuke aan meedoen met zo’n programma is dat je soms gelijk de basis al goed kan doen. Zoals de vloer. Liza heeft voor de gehele vloer, dus ook die in de keuken, gekozen voor de pvc vloer malgas (C-4461)van onze Aanhuis collectie. Ze heeft deze in de trendy visgraat laten leggen. Een pvc vloer is onderhoudsvrij en zeer gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor in de keuken. En zie je wat de vloer doet met de rust en eenheid in huis? Dat zeg ik, de perfecte basis.

Bekijk onze pvc vloeren

Met deze vloer heb je de perfecte basis!

Eijffinger

Naast de vloer hebben we, samen met Eijffinger, ook voor sfeer gezorgd. De gordijnen, inbetweens van de collectie Enif (kleur 7896-11), passen qua kleur helemaal in de stijl van Laura. Groen is haar favoriet en samen met het behang in een neutrale kleur, ook van Eijffinger (collectie Siroc), komt die kleur helemaal tot haar recht.

De stijl komt helemaal samen in het gebruik van de donkere kleur voor de trap. Donker voor Laura, strak voor Gert-Jan. En samen met niet te veel opsmuk en wel elegante extraatjes is het echt een huis voor de toekomst. Nog een keer twintig jaar Gert-Jan? Daar gaan we voor.

Tot slot

Wil je ook een onderhoudsvrije vloer gelegd in een visgraat? Kom dan bij Aanhuis. Zo’n vloer valt niet zelf te leggen, dat doen onze vakmensen. En voor stoffen én behang kan je je geluk niet op in onze winkel. Laat de collecties van Eijffinger nou zo onwijs ruim zijn, dat er zeker voor jou iets te vinden is.

Zien we je snel?

Bezoek één van onze winkels

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?