Aflevering 7 - Alblasserdam

In deze aflevering
Datum
april 2020
Opdrachtgever
Lisanne en Jelle
Ruimte
Woonkamer, Hal
Producten
Vloeren, Marmoleum, Vloerverwarming, Slimmer Wonen

Eva hoorde kleur en Eva voegt kleur toe. Want de wereld is een stuk mooier met kleur. Zeker voor het jonge stel Lisanne & Jelle. Na een lastige tijd is verandering in het huis echt iets wat onwijs welkom is. Zeker na wat er aan meubels stond (zo niet geschikt voor een jong stel). Maar goed, tijd voor kleur, een volwassen interieur en voor een interieur wat past bij beide smaken. Want man man man, dat verschilt weer mega. Gelukkig was daar Eva en Eva heeft ’t weer ‘genaild’.

De perfecte combinatie

Hoe combineer je een romantische smaak met een ‘mannelijke’ industriële stijl? Dus lees: zachte stoffen met veel kleur in combinatie met metaal en donkere kleuren? Eva kan dat. Met een stoere basis op de vloer, een krachtige mannelijke deur, de hal (wow) en een robuuste tafel voor Jelle. En de roze muur en kast, een heerlijke lichte (ook roze) bank, een paar planten en had ik al roze gezegd, voor Lisanne. Perfecte combi toch?

Elektrische vloerverwarming

Je zult het niet geloven, maar Aanhuis.nl heeft ook niet stilgezeten in Alblasserdam. Onze vakmensen mochten zich verdiepen in de basis van de woning: de vloer. Niet alleen dat wat je ziet, wat uiteraard fantastisch is, maar ook dat wat eronder zit.

Warmte, dat is wat onder de vloer zit. En dat in de vorm van elektrische vloerverwarming. Deze elektrische vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur in je huis. En is ideaal voor als je graag met je blote voeten door je huis loopt (like me). Maar elektrische vloerverwarming heeft meer voordelen. Om nu in plaats van een heel lang verhaal alle voordelen van a tot z in duizenden woorden te typen zal ik het voor de verandering het puntsgewijs voor je vertellen:

  • Het scheelt je ruimte: want geen radiatoren meer aan de muur
  • Warmte in het hele huis, all day long. Dus geen kouwe plekken meer in huis.
  • En dat all day long: je kan de verwarming zo instellen dat ie geleidelijk constante warmte afgeeft.
  • En over dat instellen: dat kan gewoon via de thermostaat of met je smartphone (ideaal voor Jelle lijkt mij zo).
  • Lange levensverwachting (30 jaar) door de foliematten met koolstofvezel vulling als verwarmingselement (lastig punt, snap ik: de Aanhuis winkel weet hier meer van, ik moet het kort houden ;-)).
  • Scheelt in je portemonnee: want je thermostaat kan 2 graden lager (whoop).
  • Milieuvriendelijk: want jij doet je thermostaat 2 graden lager. Het is allemaal niet zo lastig.

Ontdek vloerverwarming

Warme voeten met onze elektrische vloerverwarming

Marmoleum

Maar dat is niet alles! Op de elektrische vloerverwarming ligt een Marmoleum vloer die past bij Lisanne én Jelle. De grijze kleur met strak uiterlijk zorgt voor een solide basis en past perfect in de stijl van Jelle. Door de spikkeltjes in de vloer krijg je een wat warmere uitstraling, de smaak van Lisanne.

Naast dat de vloer past bij beide smaken, zorgt ook marmoleum voor warmte. Of naja, de vloer staat bekend als een vloer dat gemakkelijk warmte doorlaat. Ideaal dus voor vloerverwarming.

En als je toch al getriggerd was om dat milieuvriendelijke, dan past een marmoleum vloer helemaal bij je. Marmoleum bestaat voor het grootste gedeelte uit lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Allemaal natuurproducten die 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Nog een voordeel van marmoleum? Het is een sterke vloer, hij kan wel tegen een stootje. En heb je je al voorgesteld hoe ideaal hij schoon te maken is? Exact: met plezier de dweil erdoor :-)

Bekijk onze Marmoleum vloeren

Tot slot

Voor ons was het weer te gek om van het huis van Lisanne & Jelle een thuis te maken. Mogen we van jou woning ook een thuis maken? Dat kan, maak gewoon een afspraakje: dan plannen we een date! Tot volgende week!!

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?