Nieuwveen

In deze aflevering
Datum
maart 2020
Opdrachtgever
Barbara en Liekle
Ruimte
Woonkamer
Producten
Gordijnen, Slimmer Wonen

Durf het eigenlijk niet te zeggen, maar dit is mijn all-time-favourite. Allereerst is het Frans die weer mag toveren met zijn styling en ten tweede is het een ruimte waar je alleen van kan en mag fantaseren. Hoeven Barbara & Liekle niet meer te doen. Die hebben gewoon mijn wens. Helemaal nu het exact zo is ingericht dat je er ook nog heerlijk kunt wonen. Ik ben (wederom, ik weet het) VERLIEFD!

How it started

Dat het ooit een uitgeleefde kroeg was zie je niet meer. Ook niet dat het ooit een onsamenhangende holle woning was. Want simsalabim, Frans heeft er een paradijsje van gemaakt. De basis was inderdaad goed, maar met twee verschillende smaken – eclectisch met kleur én klassiek – was het qua inrichting mwoah. Ze willen het warm en comfortabel. En zonder raambekleding voor de ramen (en die ramen zijn een portie hoog zal ik je zeggen) bleef het kaal en hol. Laten wij, samen met Frans natuurlijk, daar verandering in hebben gebracht.

Gordijnen

Jaja, het was een uitdaging: gordijnen ophangen in zo’n hoge ruimte met ook nog flink wat ramen. Maar niets is onmogelijk voor Remco. Barbara & Liekle hadden om die reden ook nog geen gordijnen. Toch wel handig met het naar binnen schijnende licht en ’s avonds het staren over de donkere landerijen heeft gewoon iets engs. Gelukkig is dat nu verleden tijd. Nu hangen er op maat gemaakte gordijnen die ook nog eens goed zijn voor de akoestiek in deze grote en hoge ruimte. Het zijn de velours gordijnen van Luxaflex, kleur Vayen (7167). Een aaibare en chique stof die anno 2020 enorm trendy is.

Bekijk onze gordijnen

Gordijnen van een aaibare stof én bedienbaar op spraak!

Elektrisch bedienbaar

En weet je wat helemaal gaaf is. De gordijnen zijn elektrisch te bedienen. De gordijnrails zijn elektrisch en aangesloten op de PowerView®, het elektrisch bedieningssysteem van Luxaflex®. Ideaal, want daar kan je ook eventuele andere raambekleding op aansluiten. En en en, je hebt de mogelijkheid om scenes van tevoren in te stellen. Dus wil jij om 19:00 uur je gordijnen dicht hebben? Stel het in en je hoeft niets meer te doen.

Oh en weet je wat helemaal wauw is? Je kan ze ook bedienen met spraak. Vanaf de bank een beetje kletsen met je gordijnen wat ze moeten doen is toch iets waar we 10 jaar terug niet over nagedacht hadden. Dat vindt Liekle niet erg, die is gek op technische snufjes.

Tot slot

De gordijnen, die stoere deuren, de mooie kleuren op de muur en van de meubels (heb je die kast gezien), de aankleding. Alles alles alles is liefde. Liefde voor Frans! Meer weten over de elektrisch bedienbare gordijnen? Kom gerust eens langs bij één van onze winkels, dan vertellen we je er al te graag meer over.

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?