Uitgeest

vtwonen seizoen 18 afl. 5 - Uitgeest woonkamer
In deze aflevering
Datum
maart 2023
Opdrachtgever
Marieke & Jeroen
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer, Hal
Producten
PVC vloeren, Plissés, elektrische raamdecoratie

Een authentieke vrijstaande woning in Uitgeest. Een mooi huis met een toffe opkamer. So far so good, vinden ook de bewoners Marieke & Jeroen en hun dochters. Waar ze de helpende hand van stylist Marianne goed bij kunnen gebruiken, is het gebrek aan eenheid in het interieur en de totaal verschillende woonsmaken. En dat... dát kan Marianne als geen ander!

How it started

Ruim tien jaar woont dit gezellige gezin in deze mooie woning. Inmiddels is de inrichting gedateerd, hangt er nog steeds niets voor de ramen en blijven de muren wit, vanwege de verschillen in smaak. Waar Marieke & Jeroen het wél over eens zijn, is dat er iets moet gebeuren, Dat hoef je Marianne maar één keer te zeggen en haar handen jeuken. Okay. de beginstand:

Marieke houdt van flamboyant paars en vette statements in huis. Ze gaat kleur niet uit de weg. Jeroen houdt van licht en ruimtelijk. Liefst niet zoveel kleur. Van hem mag het best minimalistisch, opgeruimd en strak. Er mag best een gekleurd vlak op een witte muur en houten elementen vindt hij heel mooi. Marieke wordt dus heel gelukkig van kleur en een combinatie van modern en klassiek. Fluweel, warm, hotel chique, tikkeltje modern en vooral geen 13 in een dozijn.

Een super startpunt voor Marianne, die haar styling fantastisch combineert met de producten van Aanhuis. Kijk je mee?

vtwonen seizoen 18 afl. 5 - Uitgeest opkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 5 - Uitgeest pvc walvisgraat

Aanhuis moment 1

Een vloer is altijd een perfect uitgangspunt voor de rest van het interieur. In de woonkamer is gekozen is voor een lichte houtlook pvc vloer van COREtec, in de kleur Texas Oak 2471. Gelegd in een populair patroon, namelijk visgraat, maar... in Uitgeest ligt een walvisgraat patroon. Een extra brede visgraat waardoor het een bijzondere, net even iets anders dan anders, vloer wordt.

Dit is niet de makkelijkste vloer om te leggen. De vakmensen van Aanhuis nemen je dit graag uit handen. Wij denken met je mee over de soort ondervloer, egaliseren waar nodig en leggen jouw nieuwe pvc vloer met liefde.

En weet je dat je een pvc vloer ook goed kan combineren met vloerverwarming? Heb je vragen, wil je meer weten of de vloeren zelf bekijken? Dat kan, kom langs in onze winkel!

Bezoek jouw winkel


Eén ding was zeker; het mocht geen 13 in een dozijn interieur worden!

vtwonen seizoen 18 afl. 5 - Uitgeest Moduleo Roots

Aanhuis moment 2

En dan de keuken. Hier mag een vloer die ook nog eens bestand is tegen water en hygiënisch is. Ook daarom is in de keuken is gekozen voor de allernieuwste collectie pvc vloer van Moduleo, namelijk Roots. Dit is een collectie vloeren met 124 items in klassieke planken, chique visgraat of hip terrazzo. Terrazzo zoals in Uitgeest, is in de kleur Fiastra 46630.

Qua kleur kan je met deze vloer alle kanten op en dat komt bij de verschillende smaken van de bewoners goed uit. De lichte basis voor Jeroen en het warme kleurrijke voor Marieke. Moduleo Roots vloeren zijn stuk voor stuk pvc vloeren met alle voordelen die je pvc mag verwachten; krasvast, waterbestendig, lange levensduur en geluiddempend.

Wil je weten wat een pvc vloer kost of heb je andere vragen? Maak een afspraak, we vertellen je alles!

Maak een afspraakAanhuis moment 3

En daar hangen ze! Na ruim tien jaar zonder raamdecoratie gewoond te hebben, heeft deze fijne woning eindelijk iets voor de ramen hangen! Gekozen is voor lichte plisségordijnen in 32 mm in de kleur E 52524 van BeCe. Plissés zijn gemaakt van gevouwen stof die als een soort harmonica in elkaar wordt gevoegd of juist wordt uitgetrokken. Deze hebben een degradee effect; een kleurverloop van licht naar donker. Heel mooi bij de lichte vloer.

De plissés in Uitgeest zijn voorzien van oplaadbare elektrische accu-motoren, waardoor je ze op afstand bedient met een afstandsbediening. Je kan ook kiezen voor vooraf volledig geprogrammeerde elektrische gordijnen. En hiervoor hoef je niet veel verstand van gadgets te hebben; het werkt heel eenvoudig.

Door de top down en bottom up bediening van de plissés kan je zelfs je gordijnen in het midden van je raam laten hangen. Licht kan dan van boven- én onderaf je kamer in. Heel mooi; wel licht in huis, geen inkijk! En echt passend in het geheel. Wel privacy, maar niet overheersend aanwezig.


Tot slot

Je begrijpt dat Marieke & Jeroen hartstikke blij zijn met het eindresultaat. Marianne heeft heel goed de sterk verschillende smaken en kleuren verwerkt. Met alle wensen in haar achterhoofd is het haar gelukt om er een heel fijn familiehuis van te maken.

Wil jij dat ook en weet je niet goed waar je moet beginnen? Boek dan een interieuradvies bij Aanhuis. Of komen langs in de winkel zodat we al jouw wensen bespreken. Doen!

Boek een interieuradvies

vtwonen seizoen 18 afl. 5 - Uitgeest dupli plisses elektrische bediening
Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je mee in de vtwonen make-overs en vertel je alles over de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Lees je mee?