Stalen taatsdeuren

Doordat de taatsdeur in het plafond en de vloer wordt gemonteerd 'zweeft' de taatsdeur als het ware heel elegant boven de vloer. Een echte eyecatcher in jouw kamer! Er ontstaat gelijk een erg transparante, lichte en stijlvolle look.

Wat zijn taatsdeuren?

Een taatsdeuren van staal is een deur dat draait om een centrale as. De deuren zijn voorzien van een mechanisme waardoor je de opening maximaal kunt gebruiken. Een taatsdeur is voorzien van een hold-on systeem en een soft-close systeem. Zo kun je de deur vastzetten op de gewenste positie en slaat de deur altijd zachtjes dicht.

Stalen taatsdeuren zijn verkrijgbaar in het wit, zwart of brons. Daarnaast is er keuze uit verschillende glassoorten. Transparant, mat of melkglas; het kan allemaal met de staallook taatsdeuren van Aanhuis.be.

Een enkele of dubbele stalen taatsdeur?

Waar een standaard deur functioneel wordt ingezet, zijn stalen taatsdeuren een statement in elk interieur. Witte taatsdeuren geven een chique uitstraling en mengen mooi met het interieur, terwijl de zwarte taatsdeuren meer opvallen. Welke taatsdeur past bij jouw woonstijl?

Een enkele stalen taatsdeur brengt al een enorme uitstraling met zich mee. Kies je er twee? Dan maak je een design statement! Als ze gesloten zijn, mengen ze zich in hun omgeving waardoor er een intiemere sfeer gecreëerd worden zonder onnodige afleidingen. Zet ze open, dan creëer je een fantastische entree!


Voordelen stalen taatsdeur

Waarom jij moet kiezen voor een stalen taatsdeur? Simpel!

  • Gemak
  • Te openen vanuit beide kanten
  • Weinig geluid bij sluiting
  • Een echte eyecatcher

Kom eens een kijkje nemen in één van onze winkels en doe inspiratie op. Bekijk met je eigen ogen hoe deze prachtige, stalen taatsdeuren jouw ruimte in een handomdraai omtoveren tot een stoere, stijlvolle ruimte.

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Taatsdeuren plaatsen

Het monteren van een stalen taatsdeur is vrij simpel. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Voordat onze montageservice bij jou de deuropening komen inmeten is het belangrijk dat de muren en vloer, indien je deze aanpakt, klaar zijn. Vervolgens zorgen wij dat de taatsdeuren op maat aangeleverd worden. Wil je ze gemonteerd hebben? Dat doen wij ook!

Ontdek onze montageservice