Shutters

Met shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een luxe en bijzonder sfeervolle plek. Een paneel bestaat uit een frame en kantelbare lamellen. De lamellen kan je of met een kantelstok bewegen of via een verborgen bediening. Zo bepaal je altijd de juiste lichtinval in je kamer! De lamellen zijn voorzien van een luxe afwerking en gaan ontzettend lang mee!

Houten shutters

Natuurlijke houten shutters, de stijlvolle zonwering

Shutters zijn verkrijgbaar voor daadwerkelijk elk huis! De lamellen zijn leverbaar in verschillende kleuren, breedtes en materialen. Ga je voor smalle lamellen voor een verfijnde uitstraling? Of kies je toch voor brede lamellen, zodat je zelf kan bepalen hoeveel licht jij in de kamer wilt? Met shutters op maat is alles mogelijk. Al gedacht aan houten shutters en dan specifiek van eikenhout?

Shutters zijn verkrijgbaar in 6 verschillende opties:
  • Standaard shutters met een pen-en-gatverbinding;
  • Shutters met vouwrailsysteem;
  • Shutters met schuifrailsysteem;
  • Shutters geschikt voor dakramen en draaikiepramen;
  • Shutters op maat voor ramen met afwijkende vormen.

Als je voor shutters kiest, kies je echt voor zonwering met luxe. De lamellen die in deuren, of als schuif- of vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit.

Shutters voor ramen van modern tot jaren 30

Het assortiment aan shutters maakt het mogelijk om jouw te voorzien van shutters die bij jouw woning past. Zo heb je bij ramen van moderne huizen shutters met een egale afwerking en hebben klassiek jaren '30 huizen houten shutters met een sierlijn aan de zijkant. Dit zorgt voor een speelse, romantische uitstraling, die perfect bij Klassiek Elegant of New Chic past! Shutters geven jouw woonkamer een luxe uitstraling. Voor de strakke en moderne uitstraling zijn er verschillende alternatieven, bijvoorbeeld onze jaloezieën of rolgordijnen.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Luxaflex® raamdecoratie biedt uitstekende lichtregulering, privacybescherming en isolatie-eigenschappen. Daarnaast staat Luxaflex® bekend om haar hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen, waardoor het een populaire keuze is voor het verbeteren van de esthetiek en functionaliteit van je ramen!

Plisségordijnen bieden je privacy en controle over de lichtinval. Daardoor kunnen mensen niet naar binnen gluren terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om de hoeveelheid natuurlijk licht in de kamer aan te passen. Zo kun je genieten van een privéruimte zonder concessies te doen aan de gewenste hoeveelheid licht! Daarnaast zijn plisségordijnen ook nog eens energie-efficiënt doordat ze fungeren als extra isolatielaag.


Absoluut! Paneelgordijnen kunnen op maat worden gemaakt om naadloos aan te sluiten bij ramen van verschillende afmetingen. Of je nu grote ramen, smalle ramen of zelfs afwijkende raamformaten hebt, de panelen van paneelgordijnen kunnen worden aangepast.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kunnen wandpanelen buiten?

Spijtig genoeg zijn onze wandpanelen niet geschikt voor buitengebruik vanwege de weersomstandigheden. Ze zijn specifiek ontworpen voor gebruik binnenshuis. Maar dat hoeft de pret niet te drukken, want onze prachtige wandpanelen kunnen je interieur naar een hoger niveau tillen en de sfeer in een handomdraai transformeren tot een warm en sfeervol geheel. Als je niet zeker weet hoe je deze schitterende panelen op de juiste manier kunt gebruiken, staan we paraat om je te helpen met interieuradvies. Plan snel een afspraak en we helpen je graag verder!

Shuttersystemen en verschillende ramen

Vouwrailsysteem

Shutters met een vouwrailsysteem zijn goed te plaatsen voor grote raampartijen en openslaande deuren. De shutters zijn dan handmatig naar één kant te verschuiven. Door eventueel te kiezen voor het free-fold systeem kun je zelf beslissen naar welke kant je de shutters verschuift.

Draaikiepramen

In veel (nieuwbouw) huizen worden tegenwoordig draaikiepramen toegepast. Ideaal om te luchten en makkelijk om ramen van binnenuit te kunnen wassen, maar niet altijd even handig in de keuze voor raamdecoratie.

Blend® shutters voor draaikiepramen worden op het kozijn gemonteerd en zijn voorzien van een driezijdig profiel. De bevestiging in de klink wordt verlengd en geplaatst op de shutter, waardoor de shutter meebeweegt met het raam. Geïntegreerde magneten zorgen ervoor dat de shutter stevig hangt. Zo kun je dus het raam laten kiepen, zonder je raamdecoratie te verwijderen.

Dakraam

Dakraam-shutters kunnen perfect op ieder type dakraam geplaatst worden en zijn voorzien van een zogenaamde jachtsluiting. Bij een jachtsluiting zijn de shutters voorzien van een drukknop, waarmee je de shutters kan vergrendelen en ontgrendelen. Dit zorgt ervoor dat de panelen niet ongewenst openklappen.

Schuifrailsysteem

Zoek jij shutters voor jouw grote raampartij, schuifdeur of openslaande deuren? Dan zijn de Blend® shutters met schuifrailsysteem ideaal. De shutters met schuifrail bestaan uit losse panelen. De panelen van de shutters kan je achter elkaar verschuiven, waardoor het ene paneel achter het andere paneel verdwijnt.


Bekijk alle raamdecoratie