Op maat laten maken

Jouw inrichting is uniek, jouw huis is uniek. En net daarom dat veel producten die je bij ons in de winkel uitzoekt, speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Denk aan kasten op maat, stalen deuren, raamdecoratie en gordijnen. Bij ons is niets te gek; van rond tot 5 meter breed, Aanhuis.be heeft het in huis of laat het exact op maat maken.

Alles past precies

Nogmaals, elk huis is uniek. Geen maat is hetzelfde. Daarom maken wij alles op maat. Bij onze montageservice komen wij van tevoren inmeten. Ook die schuine hoek voor je kast op maat op zolder of je duettes voor dat ronde raam in de woonkamer. Wij zorgen ervoor dat het past, goed zit en goed werkt.

De 'op maat laten maken'-service geldt voor onze raamdecoratie, gordijnen, horren, stalen deuren en kasten op maat. Allemaal producten die je beter niet 'standaard' aankoopt, maar veel beter exact op maat bestelt.

Iets op maat maken, dat is niet iets waar jij je mee moet bezighouden. Niet dat je het niet kunt, maar eerder dat je zeker bent dat het goed is én dat je, als er toch iets niet klopt, de garantie hebt op een nieuw product.

Hoe werkt het?

Als je je raamdecoratie of gordijnen hebt uitgezocht, komen we bij je thuis om de maten van de kozijnen, ramen, muren of de hoogte van de plafonds op te nemen. Zo weten we hoeveel stof er nodig is en eventueel in welke vorm we de raamdecoratie laten maken. Gordijnen maken we korter waar nodig, raamdecoratie maken we zo breed mogelijk als je dat wenst. In andere woorden, alles is exact op maat gemaakt. Hetzelfde geldt voor horren en voor stalen deuren.

Kasten op maat

Bij kasten op maat is het een ander verhaal. Daar willen we eerst graag de maten weten, voordat we samen met jou, je kast gaan ontwerpen. Soms is een eigen meting voor de start al voldoende, maar is de kast helemaal getekend, dan komen we de exacte maten opmeten. Zo heb jij je unieke kast op maat, geheel naar jouw wens.

Kies jouw producten op maat of laat je kast op maat uittekenen. Plan nu een afspraak, dan maken wij tijd voor je vrij.