Leggen

Bij Aanhuis.be raden we je aan om je vloer te laten leggen door onze vakmensen. Of het nu gaat om je PVC-vloer, Marmoleum of tapijt. Het bespaart tijd en je bent 100% zeker dat je vloer perfect ligt.

Je vloer laten leggen

Als je bij ons in de winkel de keuze hebt gemaakt voor een nieuwe vloer, dan raden we je aan deze te laten leggen door onze vakmensen. Zij bekijken wat de ondervloer is, waarop de nieuwe vloer moet komen. Deze moet in de meeste gevallen helemaal egaal zijn. Geen deukjes, putjes, bultjes, hoogteverschillen en andere oneffenheden. Dit zou je namelijk zien op zeker gladde vloeren zoals PVC of Marmoleum. Egaliseren is vaak echt nodig en we raden je aan om dit, samen met het leggen van de vloer, over te laten aan onze vakmensen.

Wat komt erbij kijken?

Een nieuwe vloer leg je niet zomaar, er komt heel wat vakwerk bij kijken. En jij wilt natuurlijk het optimale uit jouw vloer halen, dat begrijpen we! Onze vakmensen zijn ware professionals en helpen jou voor het mooiste resultaat. Wij komen bij jou thuis inmeten en leggen daarna de ondervloer en vloer. Zo geniet jij van een egale vloer, zonder bultjes, putjes of bobbeltjes. Kom eens langs in de winkel, waar wij je graag alle voordelen uitleggen om jouw vloer te laten leggen door Aanhuis.be!

Benieuwd naar de kosten om een vloer te laten leggen? Kom langs of maak een afspraak. We adviseren je graag! Wil je ook alles weten over onze montageservice? Klik dan op de link hieronder.

Kom langs en bekijk onze vloeren
Maak een afspraak